28 DE HACK-URI DE FRUMUSETE EFICIENTE PENTRU PROBLEMELE DE ZI CU ZI

31 mar. 2019
38 517 Vizionare

SIMPLE TRUCURI DE FRUMUSETE
Pasta de dinți este o substanță de curățare eficientă care poate fi utilizată nu numai pentru curățarea diferitelor suprafețe, ci și pentru a vindeca arsuri minore și chiar ca produs de frumusețe. Dacă nu aveți în prezent un scrub pentru față, puteți exfolia nasul cu pastă de dinți și periuță de dinți. De asemenea, puteți exfolia buzele uscate. Pasta de dinți este un instrument eficient pentru a vindeca cosuri.
Dacă aveți păr curat, utilizați următoarea salvare de salvare pentru a vă întări fără a se deteriora - aplicați termoreceptorul și utilizați fierul plat, dar înainte de ao utiliza, înfășurați-l cu folie de aluminiu. Verificați tutorialele de contur care vă vor ușura viața. Încercați o rețetă naturală de vopsea pentru frunze - veți avea nevoie de o migdale și o brichetă. Mai mult decât atât, puteți face mascara de casă de la fardul vechi de ochi și vaselină. Utilizați PVA ca strat de bază pentru a îndepărta rapid polishul de luciu. Un instrument mai frumos de frumusețe pe care îl puteți face este un marcator de îndepărtare a machiajului. Luați un castron de apă și scoateți o parte centrală dintr-un vechi indicator. Îmbrăcați-l în apă până când culoarea este plecată. După aceea, înmuiați componenta de bază în dispozitivul de îndepărtare a machiajului. Întoarceți partea centrală la marcator și folosiți-o.
Fiecare fată cunoaște problema enervantă atunci când ați făcut o coadă perfectă, dar veți găsi că zburați arătați groaznic și ruinați întregul aspect. Avem un truc util pentru această problemă iritantă - folosiți spray de păr și periuță de dinți. Pulverizați spray-ul de par o dată sau de două ori pe periuța de dinți și periați cu grijă zborurile înapoi pentru a se amesteca cu restul părului.
Ca un bonus, verificați colecția momentelor dificile cu care se poate referi fiecare fată. Avem o idee perfectă despre ceea ce trebuie să faceți într-o zi cu vânt dacă purtați o fustă plutitoare. Luați mai multe monede și urmăriți tutorialul nostru!
Marcaje temporale:
00:09 Folosirea strălucitoare a pastei de dinți
01:37 Perfect DIY manichiura franceză
02:31 Genius trucuri machiaj
10:01 Uită de flyaways
10:40 Marker pentru îndepărtarea machiei
---------------------------------------------------------
Canalul oficial al 5-Minute Crafts
Music by Epidemic Sound: www.epidemicsound.com/

Comentarii
 • Fie ca Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Dr. Ehizele pentru munca sa minunată din viața mea, am fost diagnosticat cu HERPES din 2016 și îmi luam medicamentele, nu eram mulțumit că am nevoie pentru a scoate HERPES din sistemul meu, am căutat despre o posibilă vindecare pentru HERPES am văzut un comentariu despre Dr. Ehizele, cum a vindecat HERPES cu medicamentele sale pe bază de plante, l-am contactat și el m-a îndrumat. Am cerut soluții, el a început remediul pentru sănătatea mea, mi-a trimis medicamentul. Am luat medicamentul așa cum mi l-a prescris el și 7 zile mai târziu, m-am dus la spital pentru test și când rezultatele testului mi-au ieșit, am aflat că sunt herpes. Așa am fost vindecat de HERPES cu ajutorul doctorului Ehizele. îl puteți contacta prin e-mailul său: ehizeleherbalhome@gmail.com sau îl puteți contacta și prin numărul său de whatsApp la +2347089384319 dacă doriți ajutorul lui...

  Susan MatainsSusan MatainsAcum 6 Zile
 • Eu ma abonez aici ca cautam peste tot ceva pentru buze ba nimic dar acum as da 1000 de likeuri omg mersi multtt!!!💖💖

  Alessia MarinescuAlessia MarinescuAcum 18 Zile
 • Cei care cred🤡

  Giany PaduraruGiany PaduraruAcum 4 luni
 • Is fake !!!

  Ana-Maria AndronacheAna-Maria AndronacheAcum 6 luni
  • Nu e fake am incercat și merg!

   Lorena boarLorena boarAcum 5 luni
 • deci sa inteleg ca pasta de dinți e din rai pentru aspect nu?

  Ianys XDMIanys XDMAcum 8 luni
  • da!hahaha!

   Tudor VoloveiTudor VoloveiAcum 6 luni
 • Merci . Mi-a mers

  Aurora GeorgescuAurora GeorgescuAcum 8 luni
  • Mihaela Tudor la prima.

   Aurora GeorgescuAurora GeorgescuAcum 6 luni
  • La cere dintre ele?

   Mihaela TudorMihaela TudorAcum 6 luni
 • Mie fix de la Colgate mi se usucă buzele! 😠😠😠😠

  Andreea OjicaAndreea OjicaAcum 10 luni
  • alina berceaalina berceaAcum 4 luni
 • Fake

  Andreea OjicaAndreea OjicaAcum 10 luni
 • Wow!

  Robert CruceruRobert CruceruAcum 10 luni
  • الو

   فاطمه الزهرانيفاطمه الزهرانيAcum 6 luni
 • Super

  SIMPLE DIYSIMPLE DIYAcum an
ROworld