29 de lectii de viata in 29 de ani | #dinintelepciuneabalabaniana

31 mai. 2020
161 425 Vizionare

Că se zice “portofele” în loc de “pRotofele”, “catifea” în loc de “catAfea”, “Giambo” în loc de “Giumbo” n-o să învăț niciodată. Nici să-mi bag acid în buze ori să nu mă mai îmbrac cum mă îmbrac - sigur, sigur n-o să se prindă nici astea. Dar am învățat că lucrurile bune nu vin ușor, că un lup nu ascultă niciodată părerea unei oi, că o carte nu se judecă după copertă și că eșecurile sunt cele care m-au modelat mai degrabă decât succesele (ah, cât m-am abținut de la un “succesuri”). Astea 4 și alte 25 de învățăminte de viață (am zis să fie poetic, 29 lecții la 29 ani pe 29 mai) vă așteaptă în clipul de azi, într-un video din ăla lung, de șezătoare, din înțelepciunea balabaniană, atât cât mă duce capul la etatea curentă.
E mai de corazon azi și sper să se lipească ceva bun din el! Mulțumiri ultra deosebite și mulți pupicioși 😗 muah!
♥ Mă găseşti şi aici:
Blog: www.andreeabalaban.ro/
Instagram: instagram.com/andreea.balaban
Facebook: facebook.com/ThrillOfTheHeel
Pinterest: www.pinterest.com/andreeabalaban/
Email: team@andreeabalaban.ro
🎥 Cu ce filmez?
Canon 5D Mark IV: goo.gl/7sV6kW
Canon 50 mm f 1.4: goo.gl/v52WiQ
Canon G7x: goo.gl/8sES2C
Canon M50: goo.gl/y6zGjy
⭐️ Cu ce editez?
Final Cut Pro X
💌 Pentru corespondență parfumată, jeleuri și alte bucurii:
OP 6, CP 4

Comentarii
 • Că se zice “portofele” în loc de “pRotofele”, “catifea” în loc de “catAfea”, “Giambo” în loc de “Giumbo” n-o să învăț niciodată. Nici să-mi bag acid în buze ori să nu mă mai îmbrac cum mă îmbrac - sigur, sigur n-o să se prindă nici astea. Dar am învățat că lucrurile bune nu vin ușor, că un lup nu ascultă niciodată părerea unei oi, că o carte nu se judecă după copertă și că eșecurile sunt cele care m-au modelat mai degrabă decât succesele (ah, cât m-am abținut de la un “succesuri”). Astea 4 și alte 25 de învățăminte de viață (am zis să fie poetic, 29 lecții la 29 ani pe 29 mai) vă așteaptă în clipul de azi, într-un video din ăla lung, de șezătoare, din înțelepciunea balabaniană, atât cât mă duce capul la etatea curentă. E mai de corazon azi și sper să se lipească ceva bun din el! Mulțumiri ultra deosebite și mulți pupicioși 😗 muah!

  Andreea BalabanAndreea BalabanAcum 6 luni
  • ești minată te ador

   Sorin StoicaSorin StoicaAcum 5 luni
  • Pe 29 Mai anul vitor am nunta ☺️ Eu sunt una bucata urmăritoare silențioasă. Nu prea las mesaje , dar te apreciez de mulți mulți ani și îmi ești draga deșii nu avem mereu același punct de vedere , deșii nu-mi place absolut deloc vintage-ul (dar consider superba pasiunea ta pentru așa ceva) , deșii nu dau semne 😅. Muuulta apreciere Andreea. Am învățat multe de la tine. 🥰❤️🌹 Ești o femeie cum rar găsești !

   Madalina BencheaMadalina BencheaAcum 6 luni
  • Doamne cate lucruri am invațat de la tine.esti o persoana minunata .inca sper ca intr-o zi te voi intalni si iti voi spune cat esti de deosebita (desi cred ca sti asta ) iti doresc tot binele din lume pentru ca il meriți din plin.esti cea mai mare inspiratie pentru mine! cea mai autentica persoana pe care am vazut-o eu vreodata esti tu😘 draga mea multa bafta in tot. si sunt o fana impatimita a ta de cand ai facut primul tau video cu haul de la Jumbo. de atunci eu te urmaresc cu placere mereu. te adoooorrr 🤗🤗🤗🤗

   madalina madamadalina madaAcum 6 luni
  • 👍❤

   dana ciotarcadana ciotarcaAcum 6 luni
  • Andreea, esti minunata!! Atat iti pot spune, de aici, din umbra unui abonat de la distanta. La multi ani 🎀

   pinguinulcalatorpinguinulcalatorAcum 6 luni
 • Dacă nu te superi:de unde ai achiziționat bluzita Este foarte frumoasa

  Felicia MalancuFelicia MalancuAcum o Zi
 • E seara acum când eu vad acest clip și încă prea târziu de când l-ai postat tu, dar te rog sa primești felicitările mele atât pentru ziua ce ți-ai sărbătorit cât și pentru conținut cu multă admirație Felicia

  Felicia MalancuFelicia MalancuAcum o Zi
 • Super! Felicitări! ❤️🌷

  Adelina LizinskiAdelina LizinskiAcum 7 Zile
 • Mulțumim!

  Ecaterina IvanovEcaterina IvanovAcum 14 Zile
 • Un clip foarte interesant.. Treaba asta cu conținutul copiat e aiurea rău, dar sunt și situații puțin mai diferite, în care oamenii sunt acuzați pe nedrept..am să îți dau un exemplu.. Filmasem și eu la un moemnt dat un videoclip, un subiect interesant zic eu, nu văzusem la nimeni pe care cunoșteam eu, iar după ce l-am postat cineva mi-a reproșat că m-am luat după X...X de care eu nu auzisem, nu îi urmăream conținutul și nu aveam vreo legătură.. Un alt exemplu ar fi cel cu intro-ul...mi-a făcut prietenul meu la un moment dat un intro, el care nu se uită pe youtube și nu știe ce anume are X și Y, mi-a plăcut foarte mult, prin urma l-am folosit...erau câteva elemente care mă caracterizau, dar fiind ceva gratuit și mai basic, după am văzut că a apărut și la alte persoane din onlice mult mai dezvoltate ca și mine.. Nu cred că au copiat de la mine pentru că poate nici nu mă cunosc...dar fiind o chestie gratuită, la care oricine are acces, se întâmplă chestiile astea.. Ce vreau să spun e că oamenii mereu când văd ceva au tendința de a compara cu X și Y, în loc să aprecieze și să descopere elementul de baza..cum ai zis și tu.. Mie îmi place foarte mult intro-ul pe care îl ai tu, chiar te caracterizează și sunt sigură că oricine ar încerca să îl copieze, pentru că tehnologia e super avansată, nu ar reuși...fiecare e unic...chiar dacă apar aceleași culori, design sau mai știu eu ce TU ești cea care îl face deosebit!

  Ştefana RaduŞtefana RaduAcum 18 Zile
 • M-a impresionat foarte tare acest video si m-a inspirat! Muultumeesc!!😍😍😍😍

  Alex AlexAlex AlexAcum 20 Zile
 • Cinca MarianaCinca MarianaAcum lună
 • Eu am 30 ;)

  Sun LotusSun LotusAcum lună
 • Ai mare dreptate. Tu ești modelul meu💜

  Ella ChirilaElla ChirilaAcum lună
 • Foarte interesant videoclipul. Sunt multe lucruri pe care le pot învață de la tine. Vreau sa îți spun ca acum fac un maraton cu videourile tale pentru ca te urmăresc de vreo 3 luni și ammmmmmmm multe de văzut. Ești superba așa cum ești , ești o persoana minunata care prin puținul tău încerci sa ne înveți anumite lucruri care cu adevărat ne vor folosi in viata😘😘😘

  AnnaMaria GrafAnnaMaria GrafAcum lună
 • Fff misto esti!!!

  Mădălina PăcalăMădălina PăcalăAcum lună
 • Ne-ai învățat lucruri interesante, lucruri pe care odinioară pe unele le știam, dar le-am uitat în graba trăirii vieții ăsteia. Mulțumim! Ești un om simpatic și cald. 🤗

  Anca ChocolatAnca ChocolatAcum lună
 • Esti o dulce :)

  Maria NovacescuMaria NovacescuAcum lună
 • Mulțumesc mult mult mult Andreea💕

  Nicolau ElenaNicolau ElenaAcum lună
 • "Know your price and add taxes" Am 24 de ani, cel mai bun lucru care am învățat pt vârstă mea este să știu ce merit și să nu accept mai puțin. De ce? Pentru că există oameni care le place sa devalorizează cea ce faci/poți și să profita din asta că tu nu știi că ești bun la ceva și că nu ai încredere că te descurci bine. Nimeni nu o sa te apreciază daca nu te apreciez singur..

  Denny AngelovaDenny AngelovaAcum 2 luni
 • ❤️❤️❤️

  Any AnaAny AnaAcum 2 luni
 • Chiar m am uitat cu drag. Si pana la 27 de ani, pot sa spun ca ai dreptate. Eu sunt pe minus la tot ce ai spus si am mult de muncit. Felicitări. Foarte util si de actualitate clipul

  Madalina SchieberMadalina SchieberAcum 2 luni
 • la 29 de ani, urmarindu-te, am hotarat sa imi deschid si eu canal de youtube in care ca vorbesc despre parfumuri in stilul meu caracterisitc si subiectiv :) multumesc pentru inspiratie.

  Parfumului35Parfumului35Acum 2 luni
 • 😁💕💕💕💕💕💕👏👏👏👏👏👏👏

  Anisoara IovaAnisoara IovaAcum 2 luni
 • ❤❤❤😘😘😘

  Raisa CoteleaRaisa CoteleaAcum 2 luni
 • Buna Andrea. Pe mine personal viata ma transformant. Incercarile, grele au facut din mine un frumos diamant. M-au facut sa vad prieteni adv, sa stiu sa tac sa ignor.... Sa vad ca aparentele sunt inselatoare si sa vad ca exista si oameni cu adv buni si corecti. Mi-ar fi facut mare placer sa te pot avea ça prietena ptr ca invat multe de la tine dar e bine ca am acesta ocazie de a le invata si in acest fel online. Te pupicesc si multumim mult ptr tot ceea ce ne transmiti.

  Danz NatyDanz NatyAcum 2 luni
 • Am lucrat la emag și îți mulțumesc pt că gândești în felul acesta. ❤️❤️💪🏻💪🏻

  motivation yearmotivation yearAcum 2 luni
 • Adorabila, inteligenta si frumoasa.🙂🙃❤❤❤

  Profa de mateProfa de mateAcum 3 luni
 • Andreea arati genial, Dumnezeule auzi sa iti injectezi buzele! Băi frate femeia asta este frumoasa asa cum e ea. Iti dai seama ce soc as fi avut sa te vad "buzuca"? 🤣 Prin ceea ce este ea, prin ceea ce arata, cum arata aceasta este Andreea si asta ne aduce pe canalul ei! Deja e plina lumea toata de operate, de oameni schimbati fizic prin bisturiu si injectii. Deja nu mai exista originalitate si frumusetea naturala!

  Just a breakJust a breakAcum 3 luni
 • 13:17❤🖤🤍

  Profa de mateProfa de mateAcum 3 luni
 • 11

  Crina BaguCrina BaguAcum 3 luni
 • Am intalnit pe cineva în Italia era din Brazilia care nu mânca miere fiindcă este mestecată în gura de albine și apoi depozitată în fagur. Mi s a parut exagerat.

  William Gabriel MortianuWilliam Gabriel MortianuAcum 3 luni
 • Ce oi fi vrut să spui cu cei treizeci și... Oare nu cumva la anul faci treizeci și doi ... Nu că ar fi ciudat pt mine...Dar stii cum e ...femeile nu prea spun anii și banii .

  William Gabriel MortianuWilliam Gabriel MortianuAcum 3 luni
 • Eu am învăţat că cel mai important e să îţi dai voie să trăieşti orice emoţie, fie ea pozitivă sau nu (evident, nu mă refer la a face scandal sau a te manifesta indizerabil, ci la simplul fapt de a nu nega ceea ce simţim). Inclusiv frica e o emoţie bună, pentru că ne activează instinctul de apărare. Andreea, îţi apreciez mult munca, deşi te urmăresc de abia vreo două săptămâni. Hugs! 🤗❤

  Madalina ChitimusMadalina ChitimusAcum 3 luni
 • Te urmaresc din umbra.am invatat multe de la tine 🥰🥰

  Iuliana maria SipIuliana maria SipAcum 3 luni
 • Esti extraordinar de umana. Multumesc! Am 27 de ani si una dintre cele mai valoroase lectii pe care inca o experimentez, este curajul. In orice forma a lui, mai ales curajul de a fi TU. Nu trebuie sa ne lasam intimidati de mentalitatile altora. Btw, cred ca e primul comentariu lasat vreodata pe youtube :))

  Maria MihalceaMaria MihalceaAcum 3 luni
 • Este prima dată când te urmăresc și te-am descoperit datorită faptului că te-a recomandat o prietenă dragă...Alina de pe canalul Cesarsnow...niste oameni speciali și deosebiți... m-am abonat cu drag..și chiar îmi placi mult...te admir chiar dacă am varsta de 51 😏👍... felicitări..pt toate sfaturile...unele chiar și eu le-am făcut și altele le-am învățat... mulțumesc și încă odată ai tot respectul meu!!👍👍👍😏😏😏☕💐💕

  Fodor Marinela CorinaFodor Marinela CorinaAcum 3 luni
 • Abia acum te -am descoperit ,ești atât de înțeleaptă...te ador !!❤💕

  Mary MarinescuMary MarinescuAcum 3 luni
 • Te am descoperit recent și am făcut un maraton cu daily vloguri instant, parca urmăream serialul Balaban. Nu ma declar îndrăgostită de acest stil vintage, nu mănânc doar zarzavaturi, nu mi-aș decora casa neapărat în stilul în care tu o faci, dar ai o personalitate jos pălăria și chiar dacă nu împărtășim aceleași pasiuni, m-am abonat pt ca îmi transmiți o super energie și cumva rezonez cu tine, plus termenii tai care ma amuza maxim. Ești printre putinii youtuberi care influențează pozitiv societatea și aduc un aport constructiv în comunitatea ta. Keep up the good work!

  Alexandra ElenaAlexandra ElenaAcum 3 luni
 • Nu mă mai satur sa te ascult, te-am descoperit de curând, dar recuperez, deși am 46 ani, îmi place sa învăț de la toate persoanele de orice vârstă!

  Irina MihaelaIrina MihaelaAcum 3 luni
 • Esti minunata bravo continúa cu ce faci nu ma satur sa te ascult 👍🥳🥳🥳🥰😍😗

  Victoria EfremovVictoria EfremovAcum 3 luni
 • eu ma uit la videoclipurile tale pentru ca ma intereseaza subiectul,dar in primul rand pentru felul tau de a vorbi,pentru simtul umorului pe care il ai,efectiv pentru tine ca persoana :).Exista mii si mii de canale care abordeaza lumea make up ului si toate astea,dar felul tau de abrodare si de exprimare este diferit si asta ma face sa raman aici cu tine.

  「zero two」「zero two」Acum 3 luni
 • Asuma-ti alegerile și riscurile care vin cu acestea

  Stefania S.Stefania S.Acum 4 luni
 • Felicitări pentru aceste lecții educative! Mulțumim frumos !

  super coolsuper coolAcum 4 luni
 • Super, cel mai fain video

  Petali GirasolePetali GirasoleAcum 4 luni
 • E ok sa ignori atunci când situația e sub orice critica, dar consider ca o umila părere despre situația data nu strica, asa ca să nu plece individul cu satisfacția totala de a avea dreptate.

  alina linguraralina lingurarAcum 4 luni
 • Si eu mulțumesc, plăcut și in același timp fericit de ceea ce am văzut.

  Cezar CezarCezar CezarAcum 4 luni
 • Si...un lucru pe care l am invatat eu in viata (btw, am 23) (diferit de ale tale, ale altora)... Uneori trebuie sa ti ceri scuze, chiar daca nu esti tu cel/cea care a gresit. Stiu, poate parea o prostie, o umilire insa... daca relatia mea cu sora, cu fratele, cu iubitu, cu o prietena se poate narui pt o cearta, pt a iesi "invingator" dintr o cearta.......atunci da, prefer sa mi cer scuze (in conditiile in care doresc sa pastrez, in continuare, relatia respectiva, binenteles).

  Ioana IoanaIoana IoanaAcum 4 luni
 • Respect!! Perfect de acord cu toate cele 29 de puncte. Sa stii ca chiar daca mai sunt unii cu câr si mâr, noi, comunitatea ta, te placem, te adoram fix pt ce unii te/te au judeca/judecat. Ca nu esti fake (mie mi pari (si sigur si multor altora) foarte frumoasa chiar si cu buze subtiri), esti naturala, nu te amesteci in scandaluri, nu ti "speli rufele in public" (foarte frumos, elegant din partea ta, o adevarata lady), nu te ai dat la o parte pe tine, pt a place lui X, lui Y, nu ai renuntat la hainele alea (cica) "de baba" pt a face placere unora, si chiar, intr o lume plina de decoltee si fuste scurte si stramte, tu esti UNICA❤️, diferita (intr un sens bun), speciala, ca nu raspunzi la comentarii mai puţin inteligente, de la oameni mai puţin inteligenti (asta e...exista si ei pe lumea asta), ca preferi calitatea, si nu cantitatea (eu chiar sunt unul din oamenii aia, un fel de "urmaritor silentios"😂😅, nu prea zic nimic, nici pe insta nici pe youtube, si nu, nici macar la giveaway uri (trebuie sa fie o chestie pe care chiar mi o doresc asa..cu ardoare pt a participa) nu prea), chiar pt faptul ca ti pastrazi viata personala privata te apreciez, te apreciem. #teambalaban ❤️❤️❤️❤️ *mai ai multe alte calitati, insa nu mi ar ajunge rubrica pt a le înşirui😂🙄

  Ioana IoanaIoana IoanaAcum 4 luni
 • cat de tare ai fost la faza cu buzele! eu m-am gandit sa intervin putin din cauza unei asimetrii,, buza superioara partea stg comparativ cu partea drepta plus faptul ca este mult mai subtire decat cea inferioara...ma tot gandesc de 5 ani =)) acum ca te-am auzit cred ca m-a influentat putin si ma mai gandesc vreo 6:)))

  amalia lupuamalia lupuAcum 4 luni
 • buzele tale sunt foarte bine!

  Felicia mariaFelicia mariaAcum 4 luni
 • Buna, Andreea! Nu stiu daca citesti comentariile de la video.uri mai vechi, dar eu de abia acum am apucat sa il urmaresc pe acesta si voiam sa ma fac prezenta 😊 sunt una din urmaritoarele “din umbra”, rareori comentez, dar sunt acolo tot timpul la fiecare video, te urmaresc si te sustin. As vrea sa comentez mai des, dar uneori mi-e greu sa gasesc cuvintele potrivite si decat sa spun ceva gresit, mai bine nu zic nimic.

  Alexandra MoraruAlexandra MoraruAcum 4 luni
 • M-am regăsit în multe aspecte și sincer mi-au dat lacrimile la un moment dat. Pot doar sa îți mulțumesc și să iti spun ca te apreciez mult. M-am simțit ca la o discuție cu o prietenă bună. Ești un exemplu pozitiv! Te urmăresc de mulți ani dar acest clip m-a făcut să îți și scriu într-un final ☺️❤️ 🤗 😍

  Alina GAlina GAcum 4 luni
 • Foarte adevărat ce spui în acest clip video, cine te urmărește are ce învăța , esti minunată 👍💐

  mirgerm1112mirgerm1112Acum 4 luni
 • Viata iti da multe lectii si te face intelept si mereu vom avea cate ceva de invatat pana cand vom muri!Da, frumos discurs!😊👏

  Cristina NaomiCristina NaomiAcum 5 luni
 • Conștientizez faptul ca am comentat la o mare distanta de postarea acestui clip pe canalul tău de ROworld, însă azi, când am revăzut clipul am decis sa împărtășesc și eu, cu voi, ceea ce m a învățat viata pana acum... 🤗😊

  Mara MunteanuMara MunteanuAcum 5 luni
 • Am învățat ca trebuie sa zâmbești chiar și când te doare, pentru ca alții se pot folosi de slabiciunea ta de moment pentru a te pune la pământ. Mai bine stai demn/a, drept/dreapta cu asa un zis "pocker face". Te admir mult și părerea mea este ca ești o persoana demna de a fi un exemplu pentru cei cu mai putina experienta de viata, asa cum sunt și eu! 🤗 Continua ca și pana acum pentru ca ești cea mai tare! #teambalaban

  Mara MunteanuMara MunteanuAcum 5 luni
 • O lecție învățată la 27 ani. Daca o ai mica și ești scund și iei și Zoloft, s-a terminat. Viața ta e gata. Nici măcar n-a inceput

  Cosmin RonceaCosmin RonceaAcum 5 luni
 • Ai o gândire minunată și tot ce ai spus este total adevărat si corect, o sa iau aminte de la tine.. multumesc!

  Ursa ValeriaUrsa ValeriaAcum 5 luni
 • Bună, Andreea! Ești minunata, într-adevăr! Și ai învățat multe, pentru ca ai un suflet frumos! Ține-o tot asa!

  Maya MuresanMaya MuresanAcum 5 luni
 • Bună Andreea. Fata mea a împlinit 29 ,pe 11 martie. Ești o persoană tare simpatică!

  Ana PustianuAna PustianuAcum 5 luni
 • Esti frumoasa si chiar imi place culoarea rujului. Te prinde foarte bine. Si sora mea are buze subtiri si ii sta foarte bine rujata. Take care.

  Violeta IovanVioleta IovanAcum 5 luni
 • Superb citatul de la sfarsit !

  Natalia TincaNatalia TincaAcum 5 luni
 • ❤🤩

  Georgiana OnicaGeorgiana OnicaAcum 5 luni
 • Atât cred că aș adăuga: trăiește-ți viața după propriile principii și dorințe, dar cu respect față de ceilalți. Unii oameni uită ca deși eu au pot sa își trăiască viața cum vor, există limita spațiului celorlalți, pentru ca atunci când invadezi intimitatea, spațiul cuiva, atentezi la sănătatea mentala și fizică a cuiva sau contribui la degradarea morală, principiile astea nu se mai aplică. E ok sa încercam sa ne descotorosim de ceea ce vor alții, dar să nu se înțeleagă ca orice e ok. Acestea fiind spuse, îți mulțumesc pentru videoclip. E foarte bine sa iti mai aminteasca uneori cineva de principiile astea. Te urmăresc de pe vremea blogului, nu sunt activa în comentarii și nici consecventa la fiecare clip, dar am rămas aici pentru conținutul pe care îl promovezi și pentru personalitatea ta. Personal, pot număra pe degetele de la jumate de mana blogerii/vlogerii/influencerii de pana acum, nu doar din România, care m-au făcut sa ii urmăresc și sa revin. Tu ești un exemplu. Mult succes în continuare!

  Cristina VrinceanuCristina VrinceanuAcum 5 luni
 • O lectie pe care am invatat o este sa nu imi doresc cu multa ardoare un lucru, sa prind obsesie si nici sa ma entuziasmez prea tare din nimic. Am trait pe pielea mea cum imi doream ceva mult, topaiam de entuziasm ca la final sa nu se intample sau daca s a intamplat, nu a fost deloc conform așteptărilor. Asta mi s a intamplat de fiecare data. Asadar, e bine sa iti doresti, sa lucrezi ptr a obtine, dar nu prea patimas. Te pup 😘😘

  P BiancaP BiancaAcum 5 luni
 • Esti foarte înțeleaptă!❤❤❤

  Mihaela SmadaMihaela SmadaAcum 5 luni
 • :20 a inceput bine;)))

  Kittens HappinessKittens HappinessAcum 5 luni
 • Tatal meu este un exemplu demn de urmat, la 54 de ani a dat de permis si acum este un șofer bun. Varsta nu are importanta daca iti doresti ceva cu adevarat!

  Gabrielle Music&ArtGabrielle Music&ArtAcum 5 luni
 • 1.Cea mai importanta lecție pe care am invatat-o este ca nimic nu este permanent si ca trebuie sa privesc lucrurile cu detasare. Totul este trecător. 2. Am invatat ca unele lucruri nu le putem controla. 3. Am invatat ca singurele persoane care imi ofera dragoste necondiționată sunt dragii mei parinti. 4. Am invatat ca ma pot baza numai pe mine, ca trebuie sa fiu independenta si puternica, pentru ca la finalul zilei sunt doar eu cu mine. 5. Am invatat ca tuturor oamenilor cărora le-am facut bine, m-au dezamagit si asa ca nu mai am asteptari. 6. Am invatat ca lucrurile materiale nu iti aduc fericire, iti aduc confort, iti sunt necesare, dar mai importante sunt clipele in care ai fost fericit, amintirile si momentele petrecute cu oamenii dragi. 7. Am invatat ca poti face/studia ceva nou la orice varsta daca iti doresti cu adevarat. 8. Am invatat ca animăluțele sunt cele mai pure forme de energie vie. 9. Am invatat sa spun lucrurilor pe nume intr-o maniera diplomata, sa accept si opiniile diferite de ale mele fara sa iau lucrurile personal. 10. Am invatat ca se vor gasi mereu oameni care sa isi dea cu parerea despre tine fara sa te cunoască, vor exista oameni care nu te vor suporta fara sa le fi facut vreodata ceva, vor exista oameni care te vor invidia si vor face orice sa iti strice buna dispoziție , si ca trebuie sa ii tratezi cu indiferenta. Si lista poate continua.

  Gabrielle Music&ArtGabrielle Music&ArtAcum 5 luni
 • Lectii de viață extraordinare si minunate care ne ajută foarte mult! Te urmăresc cu mult drag!!! Multumesc mult de tot,Andreea!!! 💗🌹🤗

  Anca SogluAnca SogluAcum 5 luni
 • Chiar m-ai ajutat foarte mult prin postarea acestui videoclip. În ceea ce mă privește, îl găsesc foarte util. Ești un model pentru mine! Îți urez succes în continuare. ❤️❤️

  Andreea MariaAndreea MariaAcum 5 luni
 • Pacat ca nu se pot pune mai multe like-uri...le meriti, esti minunata! 29 de lectii pe care ar trebui sa le invatam toate/toti...

  Cristina N.Y.Cristina N.Y.Acum 5 luni
 • Iti multumesc mult pentru acest videoclip, m-a facut sa realizez multe lucruri! Esti minunata! ❤️

  Denisa MunteanDenisa MunteanAcum 5 luni
 • genial videoclip:*

  ioanaioanaAcum 5 luni
 • Bravo!❤ Cel mai multivațional videoclip pe care l-am vizionat în ultimul timp. Te pup și continuă tot așa.

  Victoria RomanciucVictoria RomanciucAcum 5 luni
 • As sa 5000000 de mii de like-uri daca s-ar putea, ai un impact emotional asupra publicului extrem de profund ca de multe ori plang la anumite sfaturi care le dai ❤️ tratezi niste subiecte de care Romania noastra are nevoie din nefericire.... ca si in clipul in care tratezi feminitatea si tot ceea ce tine de ea!(si multe alte materiale ale tale) Te apreciez enorm de mult, te urmaresc din Italia, si din pacate am cunoscut in mare parte tara mea prin ochii celorlalti, imi doresc sa existe mult mai multe persoane ca si tine care care se ocupa macar virtual de generatia actuala si generatiile care vor urma pentru ca Romania chiar are nevoie de o generatie educata diferit,raman socata cand vad cine are locul 1 pe youtube si aici ma refer la certuri, fuste scurte,silicoane etc. Cand locul 1 ar trebui sa il detina persoane ca si tine care se ocupa de educatia copiilor si adolescentilor romani. Iti doresc cat mai mult succes in continuare esti o persoana minunata,si chiar daca timpul nu imi permite aproape deloc atunci cand pot prefer sa imi petrec o ora libera din viata mea uitandu-ma la un clip de al tau de la cere de cele mai multe ori invat ceva nou! Esti foarte frumoasa cu buzele subtiri care altora nu le plac din moment ce se lasa educati de ceea ce vor altii sa vada, de oarece la noi in tara esti frumoasa doar daca esti prajita la solar, cu silicoane si cu buze de nici nu poti sta cu gura inchisa!(fara a mai mentiona imbracamintea inexistenta practic! ca la noi in putin timp va deveni normal sa mergi in chiloti pe strada vazand ca deja sutienul e optional) inainte de incheiere vroiam sa imi cer scuze pentru eventuale greseli exprimative sau caligrafice. Continua tot asa,esti super!

  Tudoreanu Simona-elenaTudoreanu Simona-elenaAcum 5 luni
 • 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

  alina capustinschialina capustinschiAcum 5 luni
 • Spre rușinea mea acum văd acest clip(examen și alte chestii) si vreau sa știi că cel puțin pe mine m-au învățat multe lucruri. Sa nu mai ascult în stânga și dreapta ce zic alții, sa nu mai țin lângă mine persoane care sunt "toxice" și și care aveam nevoie sa le aud ❤️❤️❤️❤️

  Simona StanSimona StanAcum 5 luni
 • Ce ar trebui să facem cand cineva iti pune in evidenta un defect fizic in prezenta altor persoane? Care ar fi cea mai bună replica?? O " prietena bună " mi a facut un " compliment" de genul asta de fata cu alte persoane...si nu am stiut cum sa reacționez...

  Emi EmiEmi EmiAcum 5 luni
 • Ce clip mișto, cu siguranță am rămas cu ceva consistent din el, ca de obicei esența nu lipsește din clipurile tale.😘😘

  Alina BadeaAlina BadeaAcum 5 luni
 • Iti multumesc pentru fiecare cuvintel! Ma regasesc in fiecare video de genul, sau din fiecare invat cate ceva nou si folositor atat fizicului cat si (cel mai important), sufletului. Esti un om fantastic, simplu dar cu idei patrunzatoare si bine structurate. Mult succes!

  Bianca RusuBianca RusuAcum 5 luni
 • .

  Doroteea DoroteeaDoroteea DoroteeaAcum 5 luni
 • Bravo, ANDREEA! Bune sfaturi!

  ALINA GherasimALINA GherasimAcum 5 luni
 • Apropo de 29 pe 29. Anul trecut mi-am facut cadou un inel de aur pe care l-am inscriptionat cu "29. 0n 29. 2019", ca si mie mi s-a parut o chestie cu cifrele astea. Anul asta am implinit 30 de ani, iar lectiile ar fi cam asa: 1. Daca nu esti bine pe dinauntrul tau, orice vei face pe dinafara va fi in zadar. Altfel spus, ingrijeste-te de mintea si inima ta, inainte de a te ingriji de orice altceva. 2. Daca tu nu esti fericita, nu ii poti face nici pe altii fericiti. E simplu! Nu ai de unde sa dai altora ceva ce tu nu ai. 3. A te sacrifica pentru altii nu e un semn de iubire, ci de stima de sine scazuta. 4. Indiferent ca dai cu matura, speli WCuri, conduci o multinationala sau prezinti stirile, straduieste-te sa fii mereu cel mai bun in ceea ce faci. 5. Atata timp cat amprenta si retina ta sunt unice, inceteaza sa te mai compari cu altii! 6. Nu te culca niciodata suparata pe barbatul tau! Oricat ar fi de greu uneori, am invatat sa imi rezolv toate disputele cu sotul meu pana in momentul in care ne pregatim de somn. 7. Spune mai des "iarta-ma", "te iubesc" si "mi-e dor". Am invatat ca aceste trei cuvinte pot face minuni. 8. Nu te desparti niciodata certata de cineva. S-ar putea ca acela sa fie ultimul vostru moment impreuna si nu ai vrea sa ramana asa pentru totdeauna. 9. Petrece-ti mai mult timp in natura, printre plante si animale, pentru a iti regla energia si a te repara. Oricat de plin mi-ar fi programul, macar o ora pe saptamana imi fac timp sa ma conectez la viata din jurul meu, practic sa ma reincarc de la Natura. 10. Traieste in armonie cu tine si cu Universul, iar prin asta eu inteleg sa evitam excesele- consum de resurse responsabil (mai multa grija cand facem dus, cand cumparam alimente pe care nu apucam sa le mancam si apoi le aruncam, cand cumparam tone de haine), reciclare, protejare a mediului 11. Invata sa te iubesti si da-ti voie sa fii fericita! Mie mi-a luat ceva pana cand am inteles ca nu e un pacat sa imi cumpar singura un parfum sau sa ma rasfat cu o zi la SPA. 12. Ce nu te omoara, te face mai puternic! Orice experienta grea careia i-ai supravietuit te face un om si mai bogat, si mai frumos si mai profund. 13. Ranile tale te fac sa fii cea mai frumoasa din lume! Eu am invatat ca oamenii sunt precum vasele japoneze reparate cu aur topit. Cu cat sunt mai "brazdati" de suferinte si rani, cu atat sunt mai fascinanti. 14. Nu te trezi vorbind, nu da sfaturi daca nu iti sunt cerute, nu te baga in viata altora daca nu ai fost invitat. Am invatat ca nu e problema mea ce se intampla in viata si cu viata altora si ca nu pot ajuta un om daca el nu vrea. 15. Banii nu aduc fericirea, insa, o intretin! Oricine, orice ar spune, viata noastra e mult mai frumoasa si mai usoara atunci cand avem bani. 16. Nu toti oamenii sunt in viata noastra ca sa stea. Unii vin doar sa ne invete cate o lectie, altii sunt doar in trecere, unii ne devin parteneri pe termen lung, iar altii pe viata. 17. Marea dragoste chiar exista. Si nu exista bucurie mai mare decat sa o intalnesti! 18. If you can dream it, you can do it! - Walt Disney (si cred ca asta e citatul care mie imi guverneaza viata) 19. Daca dai tot si faci tot ce tine de tine si totusi ceva nu se intampla, inseamna ca "it was not meant to be". 20. Let it go! Cuvintele astea trei inseamna enorm pentru mine si cred ca asta e cel mai de pret lucru invatat in ultimii ani. Sunt momente cand pur si simplu e cazul sa ... "let it go". Cred ca ar mai fi, dar... momentan cam asa as rezuma ce am invatat eu in 30 de ani.

  Victoria MuscaliuVictoria MuscaliuAcum 5 luni
 • Mai fata esti absolut geniala ai super inspirationala :))!!!!Te am descoperit acum câteva zile si de atunci tot vad clipuri de ale tale!!!!

  Roxana CiobanuRoxana CiobanuAcum 5 luni
 • Sunt născută pe 28 mai si am fost plăcut surprinsa sa aud ca ești născută pe 29 mai si ai aceeași zodie ca și mine. Btw, mulțumesc pentru sfaturi, chiar ma ajuta.

  Maya T.Maya T.Acum 5 luni
 • I’m not really good at writing in Romanian, but I understand you while talking. I just wanted to say that I really appreciate you and what you do. You’re a fabulous person inside out! You spread positivity and good vibes. (Met you a couple years ago, and it was a really special moment for me!)

  Larisa DinulescuLarisa DinulescuAcum 5 luni
 • Constanta e o calitate...o au putini...esti o persoana profunda....

  Liliana JordaLiliana JordaAcum 5 luni
 • Problema e ca viata e o nesfîrșită experienta...faci ce poti...nu intodeauna ce vrei...

  Liliana JordaLiliana JordaAcum 5 luni
 • Anul acesta mai faci vlogmas ?

  Dariana VasDariana VasAcum 5 luni
 • Imi plac foarte mult lecțiile tele de viata chiar o sa le pun în aplicare.

  Dariana VasDariana VasAcum 5 luni
 • Esti minunata!❤️ Foarte pretioase sfaturile.

  Avram ZenaidaAvram ZenaidaAcum 5 luni
 • Am 25 de ani si unele lectii de viata pe care le-ai prezentat aici le-am invatat si eu in acesti ani. Sunt foarte utile aceste lectii dinintelepciuneabalabaniana. Te pup

  Sirbu EmaSirbu EmaAcum 5 luni
 • Tocmai de asta imi place sa te urmaresc. Esti unica, originala si nu dai voie nimanui sa te schimbe. Te pup si te apreciez!

  Sirbu EmaSirbu EmaAcum 5 luni
 • Te urmaresc cu mare drag .Te ador

  Ella EllieElla EllieAcum 5 luni
 • Doamne🤗ai nişte buze superbe😍cu un contur superb!

  Apostu GabrielaApostu GabrielaAcum 6 luni
 • Ma bucur ca am descoperit canalul tau!

  carina Paniccarina PanicAcum 6 luni
 • Felicitari Andreea ! Frumoasa prezentare si divagatie pe tema fiecarui subiect , nemaipunand la socoteala faptul ca ai ales subiectele despre care ai vorbit cu mare intelepciune. Sunt intr-adevar subiecte care ne privesc pe toti, iar punctul de vedere prin care ai divagat fiecare subiect este unul realist. La mai multe filmari din acestea :)

  lucia laitalucia laitaAcum 6 luni
 • Esti um om minunat!

  ene simonaene simonaAcum 6 luni
 • Frumoasa Andreea educată cu mult bun simnt si cu gust rafinat in toate ! Esti minunata!

  Henta MihaelaHenta MihaelaAcum 6 luni
 • Esti o minunata ,un deliciu,nu stiu cine te-ar putea copia pentru ca esti unica ,esti o gura de aer proaspat in mediul online

  Iuliana ManeaIuliana ManeaAcum 6 luni
 • Andreea, esti minunată! Rezonez cu tine 100%. Ai niste principii de viață foarte frumoase si sanatoase, te felicit din suflet si ma bucur mult ca esti aici, cu noi si ca ne inspiri. #teambalabanishere

  Anamaria StefanacheAnamaria StefanacheAcum 6 luni
 • Utile si interesante lectiile impartasite. Trebuie sa recunosc ca mi-ai readus in atentie lucruri la care inca lucrez, lectii mai greu de invatat precum: sa stii cand si cum sa spui nu (=sa te alegi pe tine), sa reusesti sa te desprinzi de situatii/persoane, atunci cand vezi ca ele nu iti mai apartin, sa iti gestionezi emotiile (si pe cele pozitive, dar mai ales pe cele negative) si sa iti alegi in mod corect bataliile in care sa te implici. Partea cu gestionarea emotiilor si a bataliilor chiar este foarte importanta, eu le consider o dovada de maturitate.

  Ana IAna IAcum 6 luni
ROworld