4 ore de colinde cu Hrușcă

22 sep. 2019
452 289 Vizionare

Comentarii
 • Merry Christmas and happy new year to all good Romanians ❤️❤️❤️

  Isaac BjørnIsaac BjørnAcum 25 Zile
 • Stefan,Stefan, Domn cel Mare...ei da, nu din trimbite, sa anunte in ceputul INCLESTARII pe viata si moarte ,ci din glasu-i dulce si duios al ingerilor pruncutului ,pe care-L vegheaza in aceste zile, cu cintecele lui " de leganat" si de imbucurat, nu numai pe El, care poate nu stie ce I- a sortit Domnul Cel Mare ÷ Rost de ÎMPĂRAT ÷ ci si pe noi ,unii din romani ,care- L cunosc si traiesc cu EL in suflet, intr-o dragoste ce-am vrea-o fara sfirsit si fara cumplitele si vesnicele ispite ale satanei,care crede ca poate sa - linvinga pe pruncutul Imparat,prin oboseala noastra,unde cam luptam cu ratacitele oi ale balantei inselatoare/ norocul si soarta.Cind de fapt norocul=BINELE...???caci ...orice ar fi...raspunsul este "BINE ca exista DUMNEZEU !"Te iubim STEFANE si iti multumim pentru cintarea ta=discurs-marturie de ambasador al Imparatului HRISTOS ,intr-o lume,ce fara EL ,se va auto-DISTRUGE...DUMNEZEU sa ne apare si sa ne trezeasca la timp.La multi ani tie,si toata sanatatea si vigoarea de care ai nevoie ,sa poti sa cinti macar pina la 95 de ani ,ca sa nu uitam CALEA-ADEVARUL si -VIATA ,taina cea mare alui HRISTOS DUMNEZEU ! EUsintDumnezeul tau-Singurul Dumnezeu,iar tu omule,iubeste-ti aproapele ca pe TINE INSUTI...AMIN !!!

  Iuliana MaximIuliana MaximAcum 26 Zile
 • Vă doresc sănătate și Sărbători cu bine! Dumnezeu să-i binecuvânteze pe români, oriunde se află!

  Alexandru SoficaruAlexandru SoficaruAcum 27 Zile
 • Sănătate și bucurie.Foarte frumos și sfânt.Doamne ajuta.

  stefanstefanAcum 27 Zile
 • Multumesc din suflet pentru minunatele colinde !

  Sanda Valcu-PinkertonSanda Valcu-PinkertonAcum 27 Zile
 • Sărbători fericite!

  Adina DabijaAdina DabijaAcum 28 Zile
 • Desi am 53 de ani simt si acum dorul copilairiei minunate petrecute inconjurat de oamenii buni, padurile si muntii Ardealului, cu sarbatori sfânte crestinesti de Craciun petrecute în smerenia vremurilor de atunci, cu magia colindelor si al sarbatorilor de iarna, al vacantelor petrecute la bunicii din tinuturie natale transilvanene. Sarbatoarea Craciunului a fost dintotdeauna la români, de mai bine de 2000 de ani si în toata istoria poporului nostru, sarbatoarea plina de magie, bucurie si prosperitate. Colindele s-au pastrat si purtat din casa în casa pâna în anii 1990 - 2000. Maestrul Maramuresean Stefan Hrusca cu talentul sau desavârsit, cu suflet de român si ardelean adevarat, a pastrat si continuat perpetuarea cântecelor, colindelor si traditiilor neamului nostru. Fie ca Bunul Dumnezeu sa-l ocroteasca si sa-l binecuvânteze, impreuna cu întregul nostru neam românesc. Fara aceste colinde si datini stramosesti gravate adânc în spiritul si mai ales al ADN-ul nostru românesc, fara pastarea tuturor valorilor neamului nostru cu istoria lui întrega si reala, fara pastrarea adevaratei credinte crestinesti, s-ar putea, datorita vremurilor grele si tulburi cu pierderea completa al scarii valorilor si al deminatii umane pe care le traim în ultimii 25 de ani, daca nu facem niciun efort pentru a ne conserva si perpetua traditiille si dragostea de neam si tara, sa se ajunga încet, încet la stingerea existentei poporului nostru vechi de mai bine de 2500 de ani. Multumiri Maestrului Stefan Hrusca pentru colindele de suflet si dragostea sa pentru neamul românesc, adresând urari de sanatate si viata lunga.

  Adinel GAVRUSAdinel GAVRUSAcum 28 Zile
 • Minunate aceste colinde....❤ niciodata nu se vor demoda.... doar atît a mai rămas din farmecul Crăciunului

  Manuela StroeManuela StroeAcum 28 Zile
 • Ascult cu bucurie aceste colinde!Dumnezeu ti-a dat har iar tu Stefan l-ai inmultit!

  Florica AntofiFlorica AntofiAcum 28 Zile
 • Ascult cu drag aceste colinde ! Sărbători binecuvintate alaturi de cei dragi tuturor românilor mei dragi..❤🤗

  Bordeianu TucaBordeianu TucaAcum 29 Zile
 • Hruşlinda Ne apropiem de sfintele sărbători ale Crăciunului, ocazie cu care auzeam cândva, peste tot, genul muzical numit odinioară COLINDA. Era vorba de cantece duioase, plăcute auzului, religioase sau parţial laice, cantate de coruri bisericeşti sau de solişti feluriţi, mai mult sau mai puţin canonici sau mireni. De-o vreme incoace, acest gen muzical a fost acaparat de colindacul numit Fane Hruşcă care (sic!!) vine de niciunde în prag de Crăciun, după care pleacă tot niciunde (cu teşcheraua plină de sfanţi), după ce ne freacă urechile cu noile cânticele de gen, „culese” peste mări şi ţări. Intri într-un supermarket, auzi behaielile hruşciene!! Pe strada, in taxiuri, la radio, TV, etc., aşişderea. Bagi călcătorul, prajitorul de pită sau râșnița de cafă în priză, ia cu Hruşca, bagă mare!! Încet-încetuţ, fără să ne dăm seama, acest gen muzical devine apanajul Hruşcălui!! Dar, poate nu ştiţi, dar Fane Hruşcă a mers la OSIM unde a înregistrat genul muzical cu pricina sub denumirea de HRUŞLINDĂ, cu derivatele HRUŞLINDE (plural), a HRUŞLINDA (verb) sau HRUŞLINDĂTORI!! Ei bine, de acum încolo, oricine o va da cu “o ce veste minunatăăăă” (ca cea cu OSIM-ul lui Hruşcă), “linu-i lin”, “leru-i ler”, "florile dalbe", "sculaţi gazde nu durmiţi", "să ne daţi un colăcuţ" (sau coniăcuţ, după caz...) sau cu păstorii de se întâlniră pe undeva, vor trebui să-i plătească lui Hruşcă cuvenitele drepturi de autor!! Pe bună dreptate şi cinstit!!!! Patriarhia BOR şi-a dat deja acordul în acest sens, fiind de acord să vireze sumele aferente (are de unde…) în conturile lui Hruşcă. Acesta s-a oferit ca, pe viitor, să cânte doar de… acolo, online, de unde sălăşluieşte (e scump beletu' de avion...) şi banii să-i “umble” că, vorba aia, fraieri e destui dar trebuiesc găsiţi!!

  Teodor PanteaTeodor PanteaAcum lună
 • Excepțional de frumos

  Marinela ScartuMarinela ScartuAcum lună
 • 01:02:00

  qo_opqo_opAcum lună
 • Frumoase colinde !!!👍

  Carl RossCarl RossAcum lună
 • La multi ani domnule Hrusca! E o bucurie pentru mine sa ascult colindele dumneavoastră, în fiecare an cu aceeași emoție! Crăciun fericit tuturor! Nasterea domnului Iisus sa ne faca mai buni!

  Viorica RasboiViorica RasboiAcum lună
 • Minunat,merg până la suflet!🤗🤗

  Bretan LenaBretan LenaAcum lună
 • Trași în țeapa toti boierii care au supt sângele țăranului român de secole , asta se referă la versurile colindei începând de la min 2.21.17

  Niculai LupancuNiculai LupancuAcum lună
 • STEFAN HRUSCA ESTE UN ARTIST CARE SA LANSAT LA CENACLUL FLACARA ORGANIZAT DE REGRETATUL POET BASARABEAN ADRIAN PAUNESCU INTRE 1973-1985!

  VALENTIN MĂGUREANUVALENTIN MĂGUREANUAcum lună
  • Paunesc un Geniu

   Asbilarn AndreassenAsbilarn AndreassenAcum 27 Zile
 • CAND IL ASCULTI SI II ASCULTI COLINDELE LUI STEFAN HRUSCA PARCA IN SUFLETUL NOSTRU RETRAIM ACELE MOMENTE ALE SARBATORILOR DE IARNA DIN COPILARIA NOASTRA.SPUNEA UN ETNOMUZICOLOG!

  VALENTIN MĂGUREANUVALENTIN MĂGUREANUAcum lună
 • AM ACASA 10 CASETE AUDIO CU COLINDELE LUI HRUSCA DIN PERIOADA 1987-1994!

  VALENTIN MĂGUREANUVALENTIN MĂGUREANUAcum lună
 • AM 53 DE ANI SI IMI ESTE UN TARE DOR DE CONCERTELE DE CRACIUN ALE LUI STEFAN HRUSCA MARAMURESEANUL NOSTRU DIN CANADA!

  VALENTIN MĂGUREANUVALENTIN MĂGUREANUAcum lună
 • Foarte frumos

  Vasile LuchinVasile LuchinAcum lună
 • Hrușcă e unic in cantatul colindelor!

  zErobertozErobertoAcum lună
  • Craciun fără colindele lui nu ar avea magie....

   Elena RosoagaElena RosoagaAcum 22 Zile
 • Multa bucurie și speranța.

  Nastasia BorosNastasia BorosAcum lună
 • Cred ca îmi aduce aminte de Crăciunul cel mai fericit de copilărie de emoti

  Daniel CioroiuDaniel CioroiuAcum lună
 • Mai lasati-ma cu profitorul asta.Nu vine decat la sarbatori colinde si se duce inapoi in canada burdusit de bani pe un an de ziel.Mai este Paula Seling la fel mai este roscata aia Narcisa Suciu cu o melodie in repertoriu.

  djvoicudjvoicuAcum lună
  • @CoB Ra uite vezi?Eu nu am contestat calitatile artistice ci cele morale.Hrusca a facut parte dintr-un trio Hrusca,Seicaru si Socaciu.Sa faca un turneu in Romania cu melodiile vechi tocmai Hrusca a refuzat ca ar fi nesimnificativ.Si noi cei care i-am prins in tineretea noastra ii asteptam.Nu a venit acest Hrusca la tatal lui spiritual Adrian Paunescu atunci cand a murit pe motiv ca era suparat pe el.Paunescu l-a facut om.Vine cum am spus numai pentru bani.Numai ca romanii s-au saturat de Hrusca si mai cauta si altceva

   djvoicudjvoicuAcum 27 Zile
  • @CoB Ra intra pe you tube si tasteaza dj voicu

   djvoicudjvoicuAcum 27 Zile
  • Drăguța,fiecare cu ce Poate,Artistul cu Vocea,Politiceanu cu vorba,iar Tuuuu,cu Ceee,ești Rea și Plină de Venin,

   Asbilarn AndreassenAsbilarn AndreassenAcum 27 Zile
  • @CoB Ra Stii ceva?.Intr-un fel e viata in fata iar in spate e cu totul altceva.BA JUSTIFICA. reactia mea.Cand o sa cunosti viata din spatele cortinei imi spui pana atunci te rog frumos.

   djvoicudjvoicuAcum lună
  • @CoB Ra ce vrei sa-ti raspund?Atat poti atat spui despre CALITATEA UMANA A OAMENILOR.iN 21 DE ANI CA DJ AM CUNOSCUT FOARTE MULTI ARTISTI.PE UNII ITI VINE SA-I IUBESTI PE ALTII ITI VINE SA TE PISI PE EI.Da RAMAN IN LUMEA MEA.TU ESTI DOAR GARGARIST

   djvoicudjvoicuAcum lună
 • Din pacate, anul acesta se amana Craciunul. A racit Hrusca. :p

  Bebe AnghelBebe AnghelAcum lună
 • Superb 🥰

  alex muresanalex muresanAcum lună
 • Multumim! Nimic nu-i mai frumos decat sa asculti aceste collinede frumoase cantate cu atat har de Stefan Hrusca!Innalzate la Dumnezeu si Maica Domnului! Pentru Nasterea Lui Iisus Hristoas! Va doresc multa sanatate! Doamne ajuta! ❤

  Anisoara VizitiuAnisoara VizitiuAcum lună
 • Buna dimineata la toti romanii si sarbatori fericite. Fara colinde nu e craciun.

  Luciana ObermüllerLuciana ObermüllerAcum lună
 • minunat

  ioan stoicaioan stoicaAcum lună
 • Colindători vechisi cu vorbe și cantat ca marsmmuresanii😘

  Florica AntonFlorica AntonAcum lună
 • Foarte frumos colinda ca de obicei Ștefan Hrusca parca vad brazii inpodobiti și luminițele sclipind😘

  Florica AntonFlorica AntonAcum lună
 • Cel mai iubit cântăreț de toate națiile PĂMÂNTULUI

  Ioana NicaIoana NicaAcum lună
 • Ascult cu mare placere aceste colinde!!multumim din suflet!!Sarbatori binecuvantate tuturor!🎄🎄

  Iulia CormosIulia CormosAcum lună
 • 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

  Alina AlinaAlina AlinaAcum lună
 • Un colind minunat si o voce foarte frumoasa. Dumnezeu sa-ti dea sanatate Stefan sa ne colinzu in tot anul. 🙏❤️🌹💐🌷🍀💮🏵️🥀🌻🌺

  Virginia AlexucVirginia AlexucAcum lună
 • Colind mîngîietor...,ne ar place în sală la spectacol>

  Anitei AdrianaAnitei AdrianaAcum lună
 • Te ascultăm cu mult drag, să fi sănătos să cânti,mulți ani. 🎅🎅🎅

  Elena PopaElena PopaAcum lună
 • Superb.

  Thy YenThy YenAcum lună
 • O,da.Superb.Vesnic superb

  Cornelia BocCorneliaCornelia BocCorneliaAcum lună
  • Cu a mea curs e tata ttttt cc al doilea clau you are tot dreptul sa nu Te iubesc Mai crezi tu că t

   Cornel PascaCornel PascaAcum lună
 • Minunat,superb,înaltator.

  Cornelia BocCorneliaCornelia BocCorneliaAcum lună
 • Un artist cu deosebită prestanta,cu vocea lui blinda îți alina sufletul.D_zeu sa_l țină mult și bine pe pămînt. Nu_ti mai trebe medicamente de inima cînd îl asculți pe Hrușcă.

  aurel zahaaurel zahaAcum lună
  • Np0b0jj

   Adrian FrentiuAdrian FrentiuAcum 29 Zile
  • ROMÂNIA /2021 PENTRU DUMNEAVOASTRĂ - RESPECT..... 💪🍀💝🍀💪

   Claudia IonescuClaudia IonescuAcum lună
 • Ma simt copil din nou cind ascult aceste colinde!

  Sica IrimiaSica IrimiaAcum lună
 • Ma simt minunat cand ascult aceste colinde ! Imi aduc aminte de copilarie,cand mergeam la Colindat

  boncutiu constantinboncutiu constantinAcum lună
  • Da era foarte frumos

   Paraschiv AntoanelaParaschiv AntoanelaAcum lună
 • MULȚUMIM CU MULT DRAG PENTRU ACEST CÎNTEC SUPERB ROMÎNIA MULȚUMIM POSTULUI DUMNEAVOASTRĂ !

  Safta NegoitaSafta NegoitaAcum lună
 • Ascult cu mare placere colinde in aceasta perioada a anului. iti da o liniste , te face sa fii mai bun , te gandesti la vremuri din copilarie.

  Evelina ZgribleaEvelina ZgribleaAcum lună
  • Fara niciun fel de rautate, dar daca aveti nevoie de o anumita perioada din an si de colinde in boxe ca sa "fii mai bun", e o problema... Atat batranii cat si copiii saraci au nevoie si de mancare si de imbracaminte tot timpul anului. "Sa fii bun" trebuie sa fie o stare care te insoteste permanent, nu doar de Craciun, si trebuie sa ai atitudinea asta IN CIUDA a tot ceea ce se intampla in jurul tau si a rautatilor de care te lovesti. Altfel, sunt doar vorbe in vant...

   bxx3mbxx3mAcum lună
 • Inegalabilul Ștefan Hrușcă.Regele colindelor românești.O voce caldă.Nu întâmplător s-a născut în luna colindelor și a cadourilor.Ar fi frumos să-i preia fiu-său Ștefan repertoriul să-l ducă mai departe.Într-un oarecare spirit de glumă s-ar numi Ștefan Hrușcă junior.

  Alin Eugen GavrilescuAlin Eugen GavrilescuAcum lună
  • 12 1sSuperb colinda domnului unește cu adevărat cerul și Pamintul iar noi păcătoșii sa Ne Revenim încă avem parte de amindoua, deci sa Înțelegem Asta este alegerea Doamne Nu ne lasă în neputință noastra

   Veronica Nagy MateVeronica Nagy MateAcum lună
 • 99

  Gheorghe IonitaGheorghe IonitaAcum lună
 • Super! Va invit sa îl desenati pe Mos Crăciun 🎅🎅🎨🤩! Tutorial cu etape aici: roworld.info/done/video/yKG5p6yuiZmjbMo

  Mya MimiMya MimiAcum lună
 • Doamne ce minunat ma simt cînd ascult aceste colinde care numai noi le avem

  Elena MarksteinerElena MarksteinerAcum lună
  • Doamne ce te liniștesc aceste colinde minunate!🙏

   Simona SurulescuSimona SurulescuAcum lună
 • In iarna asta nu o sa-l avem in oras sa ne colinde :(

  iuliana katiiuliana katiAcum lună
 • A Quick

  Alexandra TudoseAlexandra TudoseAcum lună
 • Suntem bogati pentru ca avem aceste colinde si oameni ca domnul Stefan Hrusca.

  dana muresandana muresanAcum lună
  • Yuu9

   Rafaul RaulRafaul RaulAcum lună
 • Mozes

  Sandi PopaSandi PopaAcum 2 luni
  • @Sandi Popa 9

   Aviva868 DumitrascuAviva868 DumitrascuAcum lună
  • @Sandi Popa bolnava, esti....

   mrWho?mrWho?Acum lună
  • Bonavă

   Sandi PopaSandi PopaAcum 2 luni
  • Sot

   Sandi PopaSandi PopaAcum 2 luni
  • Ieo

   Sandi PopaSandi PopaAcum 2 luni
ROworld