Cum să recunoști o zonă sau o persoană care emană energii negative

29 iun. 2019
210 648 Vizionare

Cum să recunoști o zonă sau o persoană care emană energii negative

Comentarii
 • Multumesc mult

  Eugenia GutanEugenia GutanAcum lună
 • Imi plac comentariile le gasesc utile,pacat ca nu se predau si in scoli s-au nu se fac missioni speciale la tv .

  Magdalena MandrilaMagdalena MandrilaAcum 3 luni
 • Tur esti Filme

  Ioana IonitaIoana IonitaAcum 5 luni
 • Kjjkkkp

  Alexandra ZaitAlexandra ZaitAcum 5 luni
  • Olzk+,j8@@

   Alexandra ZaitAlexandra ZaitAcum 5 luni
 • Si cand stai cu un barbat mai în vârstă cu 15 , având impreuna 28 de ani . Si un copil Iar el vrea sa trăiască singur acum , la tara , iar pe noi ne alunga in Buc. El vrea sa traiasca in fundul moldovei .acolo si-a gasit el fericirea . Aventuri a avut de tot felul .Se mai poate recupera un asa om ?

  dana tillemandana tillemanAcum 6 luni
  • Pai ,lasal sa traíasca unde vrea ,refati viata

   Oltea FreeOltea FreeAcum 14 Zile
 • Da acesta semnal il am si eu de la bani am priceput ca am aura intunecata...!!!

  Elena TurcanuElena TurcanuAcum 6 luni
 • Ce aberatii!!!!! Oameni cu credință puternică în CUVÂNT BIBLIA și totodată să avem trăire cu DOMNUL ISUS CRISTOS. Femeile vedetă de 2 PARALE sînt de râsul lumii. POCAITI-VĂ STĂ SCRIS IN BIBLIE.

  Ionel DumitrascuIonel DumitrascuAcum 6 luni
 • mea placut atunci cand a spus de programare, da asa este, omul cand se programeaza sa vada ce doreste kear daca nu se primeste sa vada gaseste el intr-un fel o imaginatie pe placul sau ca sa se linisteasca...))

  CrestinCrestinAcum 6 luni
 • Când se strică ceasurile de perete și cele scumpe si cele ieftine, e un semn ciudat, nu știu ce semnifica, poate îmi raspunde dna Lidia. Mulțumesc din suflet.

  Mihaela OcheselMihaela OcheselAcum 7 luni
  • Si mai ce? 😷

   Mihaela OcheselMihaela OcheselAcum 9 Zile
  • Inseamna ca trebuie sa schimbi bateriile! 😅

   L ML MAcum 14 Zile
 • De ce invitați toți vrăjitori să ducă lumea în rătăcire cu prostiile lor. Ce facem cu BIBLIA? Ce facem cu DOMNUL ISUS CRISTOS? POCAITI-VĂ să nu mergeți în IAD. NUMAI BUNUL DUMNEZEU are controlul tuturor lucrurilor. Omul rău este păcătos ca și voi vrajitorilor. Mi-e groază de prostiile voastre.

  Ionel DumitrascuIonel DumitrascuAcum 7 luni
 • Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate sa mai face ti asfel de emisiuni cu acesti ingeri cu ,,har'',are dreptate cu incheirea ciclului dupa decesul sotului meu(fie iertat) mi am rupt piciorul , sper sa fie icherea.Felicitari pentru tot ce face ti,santeti extraordinari va ascul cu atentie si mare drag de fiecare data.Doamne ajuta Alexandra din Fagaras.

  Alexandra PAlexandra PAcum 7 luni
 • Când incepe omul sa faca diferite ritualuri...cu matura , cu sarea, sa vb.de unul singur si sa rosteasca diferite formule, sa creadă in reincarnare, e vrăjitorie. Chiar dacă pare ceva nevinovat...râd vrăjmașii mântuirii. FEREASCA DUMNEZEU ! Vrăjitorasii mai pomenesc si de Dumnezeu, ca să ducă in eroare, sau se amăgesc si ei că au leg.cu binele .Stați cuminți. Faceți fapte bune , credeți in Dumnezeu si când aveti mici necazuri, tot lui Dumnezeu sa-I cereți ajutorul. Nu mai intrați pe "terenuri minate". Lăsați dracariile...Citiți viețile sf.Ciprian si Iustina.

  Mihai EminescuMihai EminescuAcum 7 luni
 • Feciorul

  Elena AlexeElena AlexeAcum 7 luni
 • Va ascult cu mare atentie si placere,ca de obicei!!!👍😘🍀

  Valentina GrecuValentina GrecuAcum 7 luni
 • EU ,,SIMT IMEDIAT " O ZONĂ CU ENERGIE NEGATIVA...AM O PERCEPȚIE FOARTE FINA...NU POPOSESC PRIN ASTFEL DE ZONE ȘI NICI NU MĂ AMESTEC CU OAMENI RĂI 👍

  Gina NelyGina NelyAcum 8 luni
 • PNL ul+ PSD ul hoți de păduri și tot ce se poate! Jos dușmani țări! Jos Iohanis slugă docilă la virus+ OMS ul afaceri cu măști vaccinuri obligatorii+ A rahat....

  Adrian Virgil PatrocAdrian Virgil PatrocAcum 8 luni
  • Esti extraordinar! Imi place comentariul tau,e realist ☺ energiile negative,vin de la PSD si PNL 😛 asta-i si concluzia mea

   Cristina TanaseCristina TanaseAcum 6 luni
 • Buna.Vă multumesc....vă urmez din sfaturi......mie mi-au murit vreo trei kaktusi,până acum!!!

  Mariana TomaMariana TomaAcum 8 luni
  • Scz.mi-au murit vreo trei kaktusi!!!😉😁

   Mariana TomaMariana TomaAcum 8 luni
 • Hei, sunt atât de entuziasmat căsătoria mea ruptă a fost restaurată și soțul meu este înapoi după ce m-a lăsat pe mine și pe cei 3 copii ai noștri pentru o altă femeie. După 9 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-un Argument sau altul până când m-a părăsit în sfârșit și m-am mutat în Texas pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care chinurile, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Ayoola poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja de dragoste) pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Ayoola. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr. Ayoola casterul de vrăji real și puternic pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în vremea necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la adresa: drayoolasolutionhome@gmail.com El este cel mai bun rolator de vrăji care vă poate ajuta cu problemele dvs. sau îl puteți apela la whatsapp +31684065675 sau site-ul drayoolasolutionhome.com/

  Sophia LeahSophia LeahAcum 8 luni
  • ...RÄSPUNSUL MEU E...DACÄ SA DUS DUCÄSE ...PENTRU CÄ CUM AI FÄCUT VRÄJI DE REÎNTOARCERE ASA POATE SI ALTA FEMEIE SÄ FACÄ SÄ MEARGÄ LA EA ...

   Maria Mary MariaMaria Mary MariaAcum 5 luni
 • FOARTE ADEVĂRAT CE SPUNEȚI.A VENIT LA MINE O CONSĂTEANCĂ SĂ II VAND UN COCOȘ.DACĂ NU I-AM DAT A ZIS: PTIU, DUPĂ TINE ȘI COCOȘII TĂI". NU MĂ CREDEȚI, DAR E ADEVĂRAT.TOATE GĂINILE ȘI COCOȘII ȘI PUII S-AU INBOLNĂVIT.LE-AU PICAT FULGII, NU MAI MANCAU ȘI AU FĂCUT ȘI PĂDUCHI, DEȘI IN COTEȚE ESTE SUPER CURAT.PRIMII MI-AU MURIT COCOȘII, PUII MĂRIȘORI.DRAMA ASTA O TRĂIESC DE CCA 3 SĂPTĂMANI.AZI, 28 IUNIE 2020 ESTE ULTIMA ZI DE PASTILE LA GĂINI, CARE SUNT PLINE DE BUBE MAI ALES LA OCHI.LI SE LIPESC OCHII ȘI IN CATEVA ZILE AU MURIT, CU TOATE MEDICAMENTELE.PE FEMEIA ACEEA O ȘTIU CĂ-I REA DIN FIRE, IAR ULTERIOR AM AFLAT ȘI CĂ FACE VRAJI.CREDEȚI SAU NU, EXISTĂ ENERGII NEGATIVE ȘI VAMPIRI ENERGETICI.AM PĂȚIT PE PIELEA MEA, IAR ACUM ACEASTĂ FEMEE, CU ENERGIILE EI NEGATIVE M-A PUS LA PĂMANT.PTR.CĂ AȘA CUM SE SPUNE IN CLIP, IȚI POT FURA TOT SPORUL CASEI.AM REASCULTAT ACEST CLIP, CA SĂ IMI READUC AMINTE ȘI SĂ ȘTIU CUM SĂ IMI PROTEJEZ CASA, ANIMALELE ȘI PE MINE.

  VERONICA SOPTAREANUVERONICA SOPTAREANUAcum 8 luni
  • Nu pot sa cred

   Alexandra GearipAlexandra GearipAcum 6 luni
 • Este foarte adevărat .Sanatate va dorim .😘

  Mary MarMary MarAcum 8 luni
 • Doamne cat de creduli puteti fi unii. Nu ma mir ca sunt atatia pupatori de cadavre:((((

  ALEX SABAUALEX SABAUAcum 8 luni
 • putem sa ''banam""? adica ''to ban""? Cred ca gasim alte cuvinte in lb romana inainte sa ne bubuie mintea asa ceva.

  Adeia HAdeia HAcum 9 luni
 • Aveti dreptate cine nu a trecut prin asa ceva nu crede hai sa va spun ce am pățit eu cu o zi inainte a venit cumnata si sotu ei la noi fara sa stie unde stam pentru ca in trecut ne făcuse f rău si stiam cei poarta pielea avea ochi mari si bulbucati un verde spre căprui si TE fi sa cu privirea si te mîngîia tot timpu sa ineresat si a aflat unde stam a venit la poarta si a clansonat sa dat jos din masina si împingea de poarta a stat o ora eu ma uităm de dupa perdea clnsona aprindea darurile la masina in sfîrsit au plecat a doua zi dimineata am avut un vis aveam pantofi noi dar unu avea gîndită mai mare si altu putin mai mica si tot îmi venea in gînd -sa nu ating poarta simteam ca ma atentiona cineva man dus am facut un dusi si neam urcat in masina am edit pe poarta dupa ce am esit sotu a zis sa ma duc in casa sa iau bani de benzina ne si grăbeam am coborît din masina iute am intrat pe poarta am luat bani si egzact acolo unde simteam ca nu trebue sa pun mîna pentru ca acolo stătuse cumnata egzact acolo am pus mina ca sa trag portile sa se închidă portile erau pe sima inalte din fier intri secundă a cazut poarta pe mine si mia rupt picioru a venit vecini ssl ajute pe sot sa ridice poarta poarta avea vreo 200 kg daca nu mai mult deci este adevarat ce spune

  Ioan OneloIoan OneloAcum 9 luni
  • , daca ati fi primit musafirii frumos, cu calm , cu bunăvoința, nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu va mai luati dupa minciuni si vrajitorii. Bunătatea, inmoaie inima dușmanului și poate că exact pe cel care îl credeti dușman , nu este. Ca un sfat; atunci cand credeti ca aveti un dușman, un vecin rău, o ruda ceva, incercati sa-i daruiti ceva, un lucru cat de mic, o floare dd ziua lui, 3 capsuni din gradina, o ciocolată, ce aveți .Inima aceluia se va schimba. Si ziceti o rugaciune: "DOAMNE, iarta-ma pt.rugaciunile vrajmasilor mei!"va veti ajuta si pe dvs., va veti salva familia si nici dușmani nu veti mai avea. Si ei sunt oameni cu slăbiciuni ca si noi, săracii. Ura, nu-si are locul.Iubirea, da.

   Mihai EminescuMihai EminescuAcum 7 luni
 • Supeeeeeeeer..!!!!!!!!

  Bila EmilBila EmilAcum 9 luni
  • Bravi !

   Marilena SaniutaMarilena SaniutaAcum 8 luni
 • Boala este narcolepsie..

  Lucia DirlauLucia DirlauAcum an
 • TOT UNIVERSUL E O ENERGIE. TOT CE ESTE VIU AU ENERGIE, AU VIBRATI....CELULELE AU VIBRATI, PLANTELE PERSOANE.... CRED CA NU ESTE USOR SA TRAIESTI IN ARMONIE PERFECTA UNDE DIN TOATE PUNTELE TE POTI ASTEPTA .. LA NEGATIVITATE. 🙄 UNEORI ITI POTI DA SEAMA ALTE ORI... "NU"

  Flo FloFlo FloAcum an
 • PLIN DE VAMPIRI ENERGETICI

  Matei NickMatei NickAcum an
 • Eu port nonstop turmalina neagră în buzunar sau geantă

  Crina LupuCrina LupuAcum an
  • @Crina Lupu multumesc mult

   pretty marypretty maryAcum 8 luni
  • @pretty mary este o piatră, o poți găsi pe net,dai căutare turmalina neagră și vor apărea și pagini unde vând aceste pietre,este o piatră recunoscută ca fiind protectoare.

   Crina LupuCrina LupuAcum 8 luni
  • Ce este turmalina si unde se gaseste?

   pretty marypretty maryAcum 8 luni
 • Am trait...serii de ghinioane, ... Da, nu mai iubesc ce am iubit, nu-mi gasesc locul in casa, simt neliniste in prezenta celor din familie. Ceea ce simt, simt enrgie negativa, se intampla de cativa ani, merg la spovedanie, ma rog, imi cer iertare pentru greseli, pacate, altfel... Vreau sa ies din acest loc, nu am reusit, ceva ma tine pe loc, ... Orice lucru imi propun, vin tot felul de piedici, obstacole, cu mare greutate duc un lucru la capat. Sunt un OM CU CREDINTA, nu sunt indiferenta, am suflet curat si bun, totusi... de unde vin toate relele ??? Simt ca ceva nu e in regula, tot timpul imi repet, vreau sa plec, vreau sa plec din casa asta, din familie. Sunt multe de spus... Intotdeauna m-am simtiti singura, nu am fost protejata, iubita de cei din familie. Toata viata, inca din copilarie, am purtat pe umerii greutatea pacatelor altora, la ora actuala idem... Am obosit, la varsta de 51, cred ca am obosit de multa vreme, inca mai sper ca imi voi reveni, devin omul care am fost... Sunt in deriva, nu am solutia in a-mi gasi linistea, libertatea, o viata normala din toate pdv !? Locuiesc intre oameni toxici, m-au imbolnavit. Am ramas sa duc greul familiei, sa ma grija mamei, si...m-am ales cu depresie si nu numai...

  Rya Aqua02Rya Aqua02Acum an
  • @Daisy _ dar oamenii nu mai sint deschiși sa cunoasca pe cineva , chiar sau mai ales în orașele mari .Si nu vb acum de cind e pandemia , nu ..Si inainte era asa.

   Nicoleta KasamasNicoleta KasamasAcum 18 Zile
  • La fel SI la mine ...SI eu sint aquarius....

   Credinta HarCredinta HarAcum 7 luni
  • Cautati sa mai iesiti, cunoasteti noi oameni. Sunt fel si fel de grupuri acum, care merg la munte impreuna, etc. Cautati pe google sau Facebook. Pana sa dau la facultate eram si eu in situatia dvs, dar am realizat ca trebuie sa plec in alt oras ca sa scap, cat de cat. De cate ori ma reintorc la parinti, oricat m-as chinui sa fiu calma, rar se intampla sa nu fie certuri.

   Daisy _Daisy _Acum an
 • Corect. 😚😘🌺🌷🌺⚘🌷🌺🌷⚘⚘🌷🌺🌷⚘

  carla iasomiecarla iasomieAcum an
 • Unde gasim turmalina ???

  elena abaloaeielena abaloaeiAcum an
 • Vorbiti prosti ,afacerile voastre sunt inghitite de prosti cand crezi in prosti ajungi sa le conduci pana la a pati tu asta. Mai pe romaneste Gandeste pozitiv si cauta sa te intelegi pe tn si iubeste viata cu bune si rele.Nu iti trebuie nici pietre si nici matura sau popi sa ai viata mai buna tu iti influentezi viata.

  alexandru dobreaalexandru dobreaAcum an
  • sa o crezi tu fecior....

   butunoi simionbutunoi simionAcum an
 • aveti dreptate cu oglinda ca mam uitat an oglinda tripla si am ajuns tare rau si mie rau tare ce fac?

  Andreea DeaAndreea DeaAcum an
  • @Dana Alexandrescu multumesc mult

   Andreea DeaAndreea DeaAcum an
  • @Fan Valentina Gârlea multumesc tuturor

   Andreea DeaAndreea DeaAcum an
  • Rau nu ti se trage de la oglinda, ci de la actiunea "travestitul".

   Fan Valentina GârleaFan Valentina GârleaAcum an
  • Spune Tatăl Nostru și dacă te mai uiți,privește doar cu ochiul stâng și când te gardenie sau imbraci

   Dana AlexandrescuDana AlexandrescuAcum an
 • Ce sa îți povestesc iei le știe pe toate

  Cornelia MarinescuCornelia MarinescuAcum an
 • Întrebare de 10 puncte: Cum pot nişte specialişti şi maeştrii în "energetică", să confunde (1) "emanaţia de energie negativă", cu (1) "vampirismul energetic? Motivaţie întrebare: O energie negativă/malefică (1) este de vibraţie şi tipologie dizarmonioasă şi perturbă în mod agresiv (prin felul ei solar/rajasic dizarmonios). În vampirismul energetic (2), are loc un "furt" de energie, în cazul fiinţelor încărcare excesiv cu energie YIN, lunară, receptivă, până aproape de mediumnitate, fapt care face a acumularea de energie să fie făcută în mod preponderent din mediul ambiant şi nu pe ale normală, firească şi divin integrată, adică prin propriul sau sistem de recepţie-emisie energetică format din chakre şi nadisurile corespondente. Deci primul (1) te loveşte, iar al doilea (2) te fură (în special) de energie vitală.

  Fan Valentina GârleaFan Valentina GârleaAcum an
 • Întrebare de 10 puncte: Cum recunoşti un travestit (în afară de faptul că poartă ca "semn de recunoaştere" un penibil şnur de aţă/sfoară subţire şi de regulă de culoare roşie la încheietura de la una dintre mâini, de regulă dreapta) care îşi ascunde această schimbare pe dos/invers (şi care emană energii negative)? Motivaţie întrebare: O fiinţă, sau un suflet, se întrupează (se naşte în trup fizic) cu genul (bărbat sau femeie) după cum îi este menirea în acea încărcare. Prin alegerea lui, sau fortuit de alţii care i-au controlat viaţa încă de dinainte de concepţie şi apoi la naştere şi mai apoi, a ajuns să manifeste în exterior GENUL OPUS (adică INVERS) decât cel pe care sufletul său l-a ales încă dinainte de concepţie. În teorie, la un om normal născut şi crescut, energiile lui "curg" în mod specific GENULUI său. Modificând exterior genul, această fiinţă travestit, trăieşte şi emana energii "PE INVERS", adică OPUSE energiilor bine şi specific orientate (energii pozitive), adică "energii negative. PS. Dacă în urma acestor dezvăluiri, acel şnur dispare de la mâinile celor care înainte le purtau, sau sunt "ascunse" printre alte 2-10 brăţări, este un semn că ei se demască, adică recunosc indirect că sunt travestiţi şi că sunt cu toţii supuşi unor reguli şi unor stăpâni?

  Fan Valentina GârleaFan Valentina GârleaAcum an
 • Întrebare de 10 puncte: Travestiţii (declaraţi sau cei care îşi ascund această schimbare pe dos/invers) emană energii negative? Motivaţie întrebare: O fiinţă, sau un suflet, se întrupează (se naşte în trup fizic) cu genul (bărbat sau femeie) după cum îi este menirea în acea încărcare. Prin alegerea lui, sau fortuit de alţii care i-au controlat viaţa încă de dinainte de concepţie şi apoi la naştere şi mai apoi, a ajuns să manifeste în exterior GENUL OPUS (adică INVERS) decât cel pe care sufletul său l-a ales încă dinainte de concepţie. În teorie, la un om normal născut şi crescut, energiile lui "curg" în mod specific GENULUI său. Modificând exterior genul (comportament, operatii de extirpare, tratamente hormonale samd), această fiinţă travestit, trăieşte şi emană energii "PE INVERS", adică OPUSE energiilor bine şi specific orientate (energii pozitive), adică "energii negative.

  Fan Valentina GârleaFan Valentina GârleaAcum an
 • se simite persoana care emana emotii stari negative ... si cei veseli te binedispune,nu ma uit la video ca nu ma interseaza

  ina inaina inaAcum an
 • emisunea ca emisunea dar cati trepanati comenteaza :) e jale...tara asta nu se mai vindeca ...babe iluzii moaste sfinti si zei ....in rest cultura si stiinta zero !!!

  Zeul CimpanZeul CimpanAcum an
 • Cate energii rele pe comentarii....

  Georgeta PaandaciucGeorgeta PaandaciucAcum an
  • lol

   ina inaina inaAcum an
 • Ce creepy pare un om cu parul alb in cap care elucubreaza pe teme dezbatute de babe la poarta. Aproape ireal ca exista aceasta emisiune pe A3. Cunosc niste meserii pentru barbati, in caz ca domnul vrea sa munceasca totusi. Ce aberatii!

  Amanda PetersonAmanda PetersonAcum an
  • @mihai mircea Ce bine ai zis....!"Pisica unde nu ajunge ii pute....."

   Antoaneta StroeAntoaneta StroeAcum 6 luni
  • Ești invidioasa că omul acesta gândește mai mult ca tine, și ai vrea ca să fie și el "muncitor normal" ca și tine?!

   mihai mirceamihai mirceaAcum an
 • Paraziti care traiti din prostia oamenilor

  Naota KunNaota KunAcum an
  • Uite, chiar voiam sa las un comentariu in acest sens, dar ai pus tu punctul pe "i". Nu stiu cum am ajuns sa ascult ce spun ei.

   Maria MartinasMaria MartinasAcum an
 • Chestia cu banii nu tine de nimeni in afara de NOI. pt ca tot noi stim daca avem nevoie de un lucru sau altul , nu altcineva stie ce ne este necesar cand cumparam ceva.Asa cred eu si asa procedez. Nu cumpar lucruri de dragul de a cumpara doar pt ca sunt frnmoase.Mai ales daca venitul tau lunar e f. scazut. De ce sa-ti incarci casa cu haine si incaltaminte si tot felul de obiecte inutile? sau le folosesti 1 sau 2 ori si apoi nu te mai atingi de ele? De ce? Cand de ceva cumparat te folosesti de 1 sau 2 ori este clar ca nu ai nevoie de acel obiect. Credeti- ma dragiii mei .Am experimentat asa ceva.

  Mihaela Sandu-CoradMihaela Sandu-CoradAcum an
 • Doamne eu am din neam assicurazioni ceva...Se vede pe fata..Va rog sa ma credeti...Candy o vado miei frica....Ce sa fac ?

  valentina stefanvalentina stefanAcum an
  • Vorbeste romaneste daca vrei sa te inteleaga cineva ,daca nu ,taci .

   Oltea FreeOltea FreeAcum 14 Zile
  • valentina stefan ioi trazintear dumezeu cu italiana ta 😢

   Dany EllaDany EllaAcum an
 • Lovi-v-ar guta cu (par)anormale voastre, consumați și voi oxigenul degeaba, trântori ce trăiți din prostia altora care va cred balivernele. Oarba după voi !

  Dream LoveDream LoveAcum an
  • lol

   ina inaina inaAcum an
 • Să nu folosiți niciodată tinctura de iod cu aspirina este o minciună se arde pielea și nu se vindeca articulațiile

  Ovidiu OchieOvidiu OchieAcum an
  • Cum a ars fata aia,pe masa de operatie,acum cativa ani (din cauza iodului )👍👍 mi-am adus aminte de acel caz

   Cristina TanaseCristina TanaseAcum 6 luni
  • Mulțumim că ne ați spus!

   Mitzuka AtasivoMitzuka AtasivoAcum an
 • Si gemenii sunt niste vampiri periculosi......te stoarce de energie cat ai clipi....

  Elena SimaElena SimaAcum an
  • Asa este

   Nicoleta KasamasNicoleta KasamasAcum 18 Zile
  • Corect spus

   carla iasomiecarla iasomieAcum an
  • Corect

   carla iasomiecarla iasomieAcum an
 • Berbecii sunt vampiri energetici...

  Mica natura xMica natura xAcum an
 • De baba vanga a-ti auzit? Legenda spune ca ea v-a deocheat chiar pe voi! Prostii si spalare pe creiere ce debitati constant la televizor din plictiseala ca traiti foarte bine adica cu mult peste media pe tara. Dispareti din vietile noastre!

  Georgeta UngureanuGeorgeta UngureanuAcum an
  • Da bine zis!

   Nicoleta MoteaNicoleta MoteaAcum an
 • Nu-i adevarat cu ințărcatul...sau nu in toate cazurile. .

  Daria DDaria DAcum an
 • In sfarsit , emisiuni care deschid putin viziunea oamenilor despre deochi (energie negativa) despre terapia cu cristale,important este ca sa si doreasca aceasta deschidere. Cat despre turmalina, da ,este una din pietrele cu proprietati protectoare. Eu de ex. am un mare ametist , care intr-adevar mi-a influentzat viata in ppozitiv.Mentionez ca locuiesc in strainatate de peste 2 decenii, nu am "crescut economic " in schimb am facut un salt urias spiritual.

  elena crisanelena crisanAcum an
 • e adevarata chestia cu intorsul de la san. eu mi-am intors copilul, si el deoache de numa-numa.

  Mariana Lenuta-MoisaMariana Lenuta-MoisaAcum an
  • cu parere de rau e adevarat daca crezi... cineva lupta pentru asta ca sa crezi... credinta e o putere.. trebue folosita cu intelepciune

   CrestinCrestinAcum 6 luni
  • Okeu

   Edvin BorzaEdvin BorzaAcum an
 • Doamna Lidia , faceti o comfuzie enorma cand spuneti ca oamul rau poate deochea. In primul rand , oamenii care deoache nu stiu ca ei au aceasta putere , pana cand nu le spune cineva . In momentul cand cineva le-o spune , intr-un procent oarecare ei se pot corecta sau sa zicem , abtine. Oamenii care deoache sunt persoane cu o putere de concentrare psihica de peste 72% si daca sunt antrenati de un hipnotizor , acesti oameni pot misca lucrurile din loc cu putrerea mintii lor . Daca oamenii rai ar putea sa daoache , ar domina si/sau ar distruge omenirea , la cata rautate exista in unii . Eu am avut puterea de a daochea pana pe la varsta de 12 ani si o baba ghicitoare ma facut atent ca eu daochi . Ma pregatit cum sa privesc semenii , sa nu-i mai privesc in ochi sau sa ma concentrez cand ma uit la ei , sa devin pasiv , ca de nu ....spunea ea , eu pot oamara pe cineva . Daca la varsta aia a-si fi avut experienta de acum , poate ca deveneam un mare hipnotizor :)))

  Adriano BasyAdriano BasyAcum an
  • Muzicä popularä

   Andreea StanAndreea StanAcum an
  • Adriano Basy multumesc!!! De fapt am încercat sa nu mai privesc lumea...nici la munca nu-i privesc in ochi...dar ma întreb de ce sunt anumite persoane care nu sunt afectate...cele care ma fac sa râd de exemplu...bineînțeles nu le privesc tot timpul in ochi...

   Ionica CiobanuIonica CiobanuAcum an
  • @Ionica Ciobanu Ai puterea de a te concentra foarte mare . Nu prea e bine sa exersezi pentru a castiga o putere si mai mare , pentru ca daca nu esti initiata de cineva poti ajunge la un blocaj . Incearca sa stai de vorba cu un hipnotizor

   Adriano BasyAdriano BasyAcum an
  • Adriano Basy întreb in serios pt ca mi se întâmpla ceva asemanator...f multa lume nu ma poate privi in ochi mai mult de o secunda,schimba toți privirile ....si in plus când eram mica aceeași chestie, ma uitam mai insistent la cineva si or se împiedica,or se lovea...

   Ionica CiobanuIonica CiobanuAcum an
  • @Ionica Ciobanu , Nu stiu daca intrebi in deradere sau in serios . Prefer sa ma abtin , pana una alta.

   Adriano BasyAdriano BasyAcum an
 • Mulțumesc

  Elena LeanaElena LeanaAcum an
 • Cum se explica somnolenta în timpul sarcinii?

  Aurelia NovacAurelia NovacAcum an
  • SARCINA E O FURTUNA DE SCHIMBARI HORMONALE..... E UN MONDO A PARTE😉

   Flo FloFlo FloAcum an
  • :)))) precum somnolenta din lipsa sarcinii !! sau din faptul ca unica sinapsa e adormita.

   Zeul CimpanZeul CimpanAcum an
  • De la sarcina. Poti dormi mult si foarte mult iar uneori sa nu te poti satura de somn. Este un lucru normal in timpul sarcinii.

   Lolo VixyLolo VixyAcum an
 • Pe bune chiar așa de scumpă aicea unde sunt eu în Spania m-am uitat pe un sait Amazon și sunt 8,9,10 € Mă refer la turmalina neagră

  J MaryJ MaryAcum an
ROworld