Lumea după pandemie

9 apr. 2021
208 920 Vizionare

Fraților, un lucru e clar: până să ne cotrobăie covidul prin cotloane, noi ăștia mulți - norodul- nu știam cu ce se mănâncă o pandemie. Între timp am căpătat mult prea multă experiență. Eu unul am trăit aproape un an în balconul meu de doi metri pătrați, cu ochii înfipți în blocul vecin poate-poate își udă ăla planta. Un lucru e clar: indiferent ce se întâmplă cu covid-19, alte pandemii vor urma. Citându-l pe Fareed Zakaria care-l citează pe Lenin:
„Se spune că Lenin ar fi afirmat cândva: „Sunt decenii în care nu se întâmplă nimic și sunt săptămâni în care se întâmplă decenii”. Lumea postpandemică va fi, din multe puncte de vedere, o versiune accelerată a lumii pe care o știm.”
Presupun că, până în punctul ăsta, ați discutat și răsdiscutat cu toții pe tema: ce facem când se termină cu măștile și distanțarea socială. Exact asta e și clipul ăsta, o discuție despre ce urmează.
Voi vorbi despre viitorul nostru, adică despre ceva imposibil de înțeles în totalitate. Sfatul meu e să luați nițică distanță și să vă pregătiți să priviți cele ce urmează ca pe un exercițiu de imaginație. Pe de o parte, Fareed Zakaria, autorul cărții „10 lecții pentru o lume postpandemică” e un absolvent de Yale cu doctorat în științe politice obținut la Harvard. Pe de altă parte, omul nu e Nostradamus și mai și începe cartea cu un citat din Lenin. Citat e bun rău în timp ce Lenin e rău rău. E un criminal și mie unul mi se pare ciudat să citez criminali. Cine știe, poate la americani se vede altfel treaba asta. Să nu judecăm omul pornind de la introducere, nu?
Una peste alta, hai să vedem și noi ce ne-a-nvățat covidul și cum ar putea arăta lumea postpandemică:
Fareed Zakaria: 10 lecții pentru o lume postpandemică
Cărturești bit.ly/2OCZprw 35 lei
Libris bit.ly/39W6St6 33 lei
Clipuri menționate:
1. 1918 - Cea mai mare pandemie recentă roworld.info/done/video/l4ngg4rck8qvgJc
2. Moartea Neagră, ciuma secolului XIV roworld.info/done/video/s2vQg5bUg7ynnLQ

Susține conținutul: www.patreon.com/zaiafet
ZaiaShop: www.zaiashop.ro
Instagram: instagram.com/zaiafet/
Facebook: facebook.com/zaiafet
Mail: horia.sarghi@gmail.com
Aparatură Folosită:
Cameră: bit.ly/2CRMfNB
Obiectiv 1: bit.ly/2XroIwM
Obiectiv 2: bit.ly/2KvvJqM

Comentarii
 • Fareed Zakaria: 10 lecții pentru o lume postpandemică Cărturești bit.ly/2OCZprw​ 35 lei Libris bit.ly/39W6St6​ 33 lei Clipuri menționate: 1. 1918 - Cea mai mare pandemie recentă roworld.info/done/video/l4ngg4rck8qvgJc​ 2. Moartea Neagră, ciuma secolului XIV roworld.info/done/video/s2vQg5bUg7ynnLQ

  ZaiafetZaiafetAcum lună
  • Uită-te la tine: te-ai vaccinat și ai scăpat,nu?

   Ioan MandiciIoan MandiciAcum 7 Zile
  • @Alexe Marius da

   ZaiafetZaiafetAcum 20 Zile
  • Te ajuta dacă folosim link-urile de la Cărturești și Libris?

   Alexe MariusAlexe MariusAcum 20 Zile
  • Nu avem viitor😂😂😂

   adrian ilieadrian ilieAcum 27 Zile
  • Zaiafet cuvantul expert nu este ce crezi tu, inseamna defapt opusul fa o cercetare si poate si un documentar de 20 de minute si mulțumesc pentru toate clipurile pe care le faci abonat forever !

   Johny BravoJohny BravoAcum 29 Zile
 • "Scrisoare pentru domnu' presedinte" piesa este pe youtube Dragonu: E-o scrisoare pentru domnu preşedinte, ţineţi minte că inima simte printre cuvinte şi pilde. Sunt mii de români ce trăiesc în colibe şi libertatea e să fii pretutindeni. Consider un lider de stat care vinde păduri, întreprinderi şi cât cuprinde o-ntinde, Vin pregătiţi să prezinte populaţiei cuvinte stupide. Acela e-un preş, nu preşedinte, Ghidat de evrei şi vite cosmopolite. E prea scump biletul la CFR, Ion Iliescu e spion KGB, Serviciul secret URSS, In senat şi parlament - băieţii din PCR. Se joacă de-a politica şi legile sunt încălcate, taxe şi impozite. Elena Băsescu ne-aduce legale, Se taie din pensii şi bani de mâncare. Românii n-au bani de-un concediu la mare Cam paradoxal marinare, ye... V-am spus ce-am in cap. Domnu' preşedinte, stiti ce, v-am pupat! praaaaaaaa! Din ţară n-am plecat şi Illuminati încă nu m-au împuşcat. Cam aşa man... Stress : O ţară creştină, suspină, se-nchină Cerşind doar lumină deplină, divină Dar cărma se-nclină îngropând în surdină Multe secrete gen capela sixtină Si multe invenţii ca gripa porcină Sau o gripă pentru fiecare animal din grădină. Acum te-ntreb, pentru asta cine-i de vină? Si cum se poate ca un şef de stat să le sunţină? Dai aviz de mediu la Roşia Montană, Vinzi flota, dai tot, dar bagă de seamă, Că noi trăim o dramă, dai tot de pomană, Ne laşi fără hrană, băi damingeană. Citeşte-mi scrisoarea, oroarea, teroarea, Dar unde ţi-e onoarea, acuzi un rege cu trădarea... Nu cunosc sudoarea, ascultă-mi urarea, Sper s-ajungi să dormi cu peştii dacă tot îţi place marea! Flou Rege: Scrisoare pentru preşedinte, De ce ne minţi, de ce n-ai minte, De ce pretinzi că ne reprezinţi, Când tot ce simţi e să ţii cărma cu forţa, Să fii bogat ca Sforza, Medici, Borgia. Medici din ţară n-au cu ce să ne salveze, Profesorii se plictisesc în şcoală, elevii nu vor să lucreze, Si când uităm datoria de la măturatu-n stradă sau când vrei s-o conduci, România e-n paragină, imagini triste, Cetăţi dadice în ruină, castele renascentiste. Istoria şi conştiinţa colectivă Se uită, ţara doarme fără nicio perspectivă. Şi uite, cum fără autostrăzi e trist, nu? Comunicăm greoi, cum să ne ridicăm turismul? Atât de mult dezgust ca să-mi termin scrisoarea Te acuz pentru neamul român care şi-a dat suflarea...

  ADEVĂRUL DOARE ADEVĂRUL ADEVĂRATADEVĂRUL DOARE ADEVĂRUL ADEVĂRATAcum 2 ore
 • Despre kăkare covid e vorba? Cel ce nu e de găsit? Chiar aşa de fraieri sunteţi? V-au prostit ăştia de-şi spun cacanducători de v-au lăsat fără minte!!

  Lohan ViorelLohan ViorelAcum o Zi
 • Te ai ingrasat oleaca in 5 ani

  Drag DragDrag DragAcum 3 Zile
 • nu imbatranesti --te buhaiesti --slanina si ceafa de porc sau depus pe pe tine -- aigrijace mananci --ca asta devii

  cristilucenacristilucenaAcum 4 Zile
 • Ati omis complet “evil-ul uman. Nimic nu se intampla spontan.Totul este controlat. Daca ati sti adevarul v-ati speria

  Cristian EnescuCristian EnescuAcum 5 Zile
 • Ai dreptate...

  seda14usseda14usAcum 5 Zile
 • toate pandemiile au fost facute intentionat de mafioti

  Na tyNa tyAcum 6 Zile
 • Eu in primavara lu 2019 am visat ceva Mesaju era: pamantu va fii afectat 75%

  HighOnix Team Rein Bix Josh CoreHighOnix Team Rein Bix Josh CoreAcum 6 Zile
 • Slănina = soluția tuturor problemelor

  ok okok okAcum 10 Zile
 • Horica, baga si tu chestie d'aia cu Join la canal. Mai faci si tu un ban, ca meriti :)

  Uber NaixUber NaixAcum 10 Zile
 • Aeroportul la 30bde minute de casa????NU E VALABIL LA ORA DE VÂRF IN BUCALE🤣🤣🤣

  Dragos PetrutDragos PetrutAcum 10 Zile
 • Asta cu "la putere se afla aproape intotdeauna cei care au .. [studii superioare]" probabil se aplica prin tari mai civilizate :)) la noi ne conduc oameni care au facut facultati la seral sau la distanta si le-au terminat probabil cand deja erau la putere :)) just saying :)

  Sebastian DraghiciSebastian DraghiciAcum 10 Zile
 • Cred că ar trebui să recunoaștem faptul că și "partea intelectualilor" aruncă des cu hate înspre cealaltă parte. Ambele tabere se luptă, fiecare cu armele lui. Ce cred eu că uităm foarte des, e că suntem cu toții în aceeași ciorbă și trebuie să găsim o rezolvare, în care, cum zicea și nenea expertu care a scris cartea, și oamenii țin cont de părerea experților și și experții țin cont de părerea oamenilor. În orice caz, mulțumesc ptr video! 😊

  Ioana MermezeIoana MermezeAcum 11 Zile
 • Sa iti spun ceva despre prostia asta de pandemie. Cate avorturi se fac intr-o singura luna in intreaga lume atatea cazuri de decese declarate oficial de covid sau facut intr-un an de zile(chiar daca iei au murit de cancer sida leucemie batranete etc etc) in 2024 Elon Musk trimite primii oameni sa colonizeze planeta Marte si aici se vind prostii de COVID. totul este o mascarada sa vada daca guvernele mai pot controla populatia sau nu. si ce crezi au reusit. sa nu uitam ca asta vara oficial sa declarat ca nu conteaza anotimpul ca e vara sau iarna virusul rezista si la temperaturi foarte mari si la temperaturi foarte scazute. Ce sa intamplat in DUBAI... MALDIVE etc etc unde sunt milionarii nu sunt ajung virusii? sunt protejati de bani cumva? totusi e prea pe fata. si toate hoiturile din toate Guvernele lumii nici unu nu este tanar si ce crezi se tin congrese peste congrese etc etc.. .. .. si aia sunt protejati de virus ca au imunitate de guvern sau ??? cand e o pandemie ciuma etc etc. ori crapa si saracul si bogatul ori nu crapa nici unu. Covid e facut pentru saraci ca bogatii au un scut pe iei din bani si sunt imuni . asta este realitatea din ziua de azi

  TheOne GamerTheOne GamerAcum 12 Zile
 • Te întreb : 1) cu cât te-au plătit ăștia ca sa le cânți imnul lor ( sau...o faci benevol , de frica interdicției ) ? 2) să fii tu oare chiar atât de prost încât chiar să crezi ceea ce spui ? Ar fi posibil , pt că te miros că " n-ai armata făcută" , e-așa ? Doamne cum se alege grâul de neghină ! Îi vezi mai ușor pe fătălăii ăștia fără armată decât pe homosexuali. După comportamentul de lingăi !

  Catalin BurceaCatalin BurceaAcum 13 Zile
 • Felicitări pt autoironie, greu de mestecat in ziua de azi.

  Walter KondorWalter KondorAcum 13 Zile
 • Bravo omule, îmi place ce faci..!! 👍

  Silviu NitoiuSilviu NitoiuAcum 14 Zile
 • Esti mai simpatic acum

  Ciprian StanescuCiprian StanescuAcum 15 Zile
 • Esti superb....👍💪

  ************************Acum 15 Zile
 • Frumos videoclip, bravo, esti tare!

  aaa cacaaaa cacaAcum 16 Zile
 • Nu cred ca esti atat de prost sa crezi ce se spune despre corona

  Luminita ManuLuminita ManuAcum 16 Zile
 • Omu' ăsta e fenomen !! ✌

  Alex GeorgeAlex GeorgeAcum 17 Zile
 • Ești formidabil, cum Reușești sa ne încurajezi ! Felicitări! Succes pe mai departe, și muuuulta sănătate !🍀🍏

  Doina PoparescuDoina PoparescuAcum 17 Zile
 • 🙌

  Alexandra RugeAlexandra RugeAcum 18 Zile
 • ...Alt mănîncă-rahat care încearcă să ne convingă că (,) conspirații există doar în imaginația noastră...

  Constantin SimeConstantin SimeAcum 18 Zile
 • oare o sa faci si despre criza economica ce urmeaza?

  Robert LeonRobert LeonAcum 18 Zile
 • 👍👍👍👍👍

  John & CarsJohn & CarsAcum 18 Zile
 • Nu se termina cu mastile si nici cu alte masuri de distantare sociala. In ceea ce priveste parerile specialistilor ele sant ascultate si instrumentate doar atunci cand convin puterii si purtand amprenta caracteristica acesteia.

  Victorin BorsciovVictorin BorsciovAcum 18 Zile
 • Bullshit

  Mirela Negru RusenMirela Negru RusenAcum 19 Zile
 • Daca populatia romaniei ar urmari un astfel de om si nu toti “marii artisti” cu siguranta Romania ar deveni o tara mai educata si mai iubitoare!succes mult , te urmaresc mereu cu aceiasi admiratie considerabila!

  Daniel DanielDaniel DanielAcum 19 Zile
 • Molimele astea sunt si ele pornite din experiemente esuate. In acelasi an 2016 chinezii se laudau cu experimente pe coronavirusi. Guess what happened next ...

  Gabriel CGabriel CAcum 19 Zile
 • Nu se va incheia niciodata, virusi au fost si vor mai fi, doar acum au devenit subiect de specula politica si economica. Este interes sa nu se termine

  Gabriel CGabriel CAcum 19 Zile
 • Nu cred ca ai aproape 700k abonati! Cand ma uitam la tine aveai max 100k,tine-o tot asa A da,ma bucur ca a ramas intro ul asta :)

  Marius LicanMarius LicanAcum 20 Zile
 • Dacă exista COVID nu se mai făceau teste pe nașpa(fără sa te prezinți) si multe altele si nu doar in România

  FlorinFlorinAcum 20 Zile
 • o palma care ne-a trezit le realitate ... ca o pandemie cu rata de mortalitate sub 1% a panicat lumea ... bulshitul se vede pt aia care se intereseaza ... da nu multi se intereseaza, doar a zis x la tv :) ( sa vina hateul ... am argumente )

  Dumi _01Dumi _01Acum 20 Zile
 • imi inchipui ca nimeni nu s-a gindit (?) sa traga la raspundere vinovatul pt. tragedia asta? capul ciredei chinezesti a declarat ca tara lui e conducatorul economic al lumii, si el , este conducatorul ciredei chinezesti! in alte cuvinte el e conducatorul lumii...toata pandemia asta a fost si este un joc strategic economic jucat de hoarda chineza, dupa ce donald le-a impus alte tarifuri vamale , care nu le convineau celor cu ochi strimbi

  Ili PoinasuIli PoinasuAcum 20 Zile
 • Pandemia cu parti bune si parti rele ne-a modificat semnificativ viața cotidiană.

  Monica UngureanuMonica UngureanuAcum 20 Zile
 • Trebuie să avem încredere în oamenii de știință și în personalul medical pentru a scăpa de pandemia de Covid-19 eficient si repede.

  Monica UngureanuMonica UngureanuAcum 20 Zile
 • Eu am studii superioare

  Monica UngureanuMonica UngureanuAcum 20 Zile
 • like de la Oradea

  Tractors & Machines ROTractors & Machines ROAcum 20 Zile
 • Ma futu i ma sa cum am ratat noi toate pandemiile de gripa si n am stiut.

  Paradise LostParadise LostAcum 20 Zile
 • Lumea va saracii ! Bogatul va deveni si mai bogat. Saracul si mai sarac

  Daniel IrimescuDaniel IrimescuAcum 20 Zile
 • Nu mai vorbi prostii

  Augustin LecaAugustin LecaAcum 21 o Zi
 • Boala face parte dintr-un plan bine pus la punct de cei care ne conduc din umbră

  Augustin LecaAugustin LecaAcum 21 o Zi
 • ba ai luato si tu pe cimpii asa cum face media,gripa spaniola a tinut sase luni,iar astia cu o raceala o tin de un an,iar cu lilieci iara ai dato in bara,pasamite ai vecin chinezoi si ala te/a prostit,asta nu este o pandemie si doar o gripa sezoniera,,abia daca la nivel mondial au murit vreo trei milioane,iar pandemia presupune sa moara citeva milioane bune,oricum prostela si indoctrinarea prinde bine la prosti,vrei sa stii ce sa vazut la aceasta mascarada,lasitatea,frica de doi lei,si libertatea care am dat/o de gratis la aceste organizatii criminale numite parlamente,miza este uriasa,miliarde de miliarde,FMEI SI BANCA MONDIALA si umple desagile ca mai tirziu cind vine criza financiara sa le dea la prosti dolarei imprumut,adica tot bani prostilor mai zaiafete,asta ar trebui sa spui pentru un like de rahat

  gigelu marzeagigelu marzeaAcum 21 o Zi
 • Foarte interesant video! Felicitări! Țineți-o tot așa! 🔥

  Alexandra TeodoraAlexandra TeodoraAcum 21 o Zi
 • 1:12 un an ai stat în balcon 2:47 sau cinci ? 😲

  J. C.J. C.Acum 21 o Zi
 • Abonat 😉

  radu Ungureanuradu UngureanuAcum 21 o Zi
 • Felicitari !

  Dana MihailoviciDana MihailoviciAcum 21 o Zi
 • Mai aveti 😂

  Fanuica FlorinFanuica FlorinAcum 21 o Zi
 • Din intreaga populatie, circa 80% nu sunt afectati de COVID, sau fac o forma usoara, ca o gripa, COVID-ul e un virus din aceeasi familie. Circa 20% fac o forma mai grava, dintre acestia circa 3-4% mor. Acestia care mor sunt de fapt problema. DAAAARRRR, nu stiu de ce, la TV se lasa sa se creada ca de fapt putem fi cu totii afectati de boala in acelasi fel, dar probabil mai ales prin faptul ca suntem purtatori de virus catre cei care pot muri. Mai grav e faptul ca exista medicamente deja pe piata care pot trata COVID-ul , D-na Flavia Grosan le stie si le-a prezentat la TV (impreuna cu Sosoaca), dar acestea nu sunt folosite. Se doreste doar vaccinul . Asa vrea Arafat si guvernul. Eu personal m-am tratat de COVID cu 1 gram de piper negru macinat mancat cu paine si un catel de usturoi tot cu paine, apoi am baut niste apa, si peste 5 minute mi-a disparut durerea care imi aparuse in partea de jos a plamanilor. De 2 ori am avut problema asta. Extrem de simplu si la indemana oricui, dar am actionat imediat de la primele dureri. Oricare dintre aceste tratamente ar duce la vindecare, nu mai sunt necesare masti, spitale, vaccin, revenim la normal. Dar cineva nu vrea acest lucru, NU VREA........ si SOSOACA ARE DREPTATE. Parerea mea.

  Ionel BlajIonel BlajAcum 21 o Zi
 • Vezi ca peste 2 luni trebuie sa te vaccinezi iar !! Deșteptule!!!

  Totul despre noiTotul despre noiAcum 21 o Zi
  • Dacă așa scrie în comentariul ăsta, înseamnă că așa e.

   ZaiafetZaiafetAcum 21 o Zi
 • Draga Horea, vreau sa precizez ca ai omis cateva lucruri foarte importante, dupa cum prea bine stim si s-a demonstrat in nenumarate randuri, majoritatea acestori mari "experti" au in spate agende politice si de interes privat, sa indemni oamenii sa creada orbeste in ceea ce spun "expertii" este o mare gresala De exemplu in timpul protestelor "pasnice" din SUA expertii incurajau oamenii sa iasa in strada ca "nu exista nici un risc de imbolnavire" dar tot o data ii indemnau sa nu iasa in parc pentru ca "pandemie", sa nu mai vorbim de iregularitatile si anomaliile in ceea ce priveste rata de infectare si varfurile pandemiei De asemenea ai dat exemplu citate dintr-un bine cunoscut interpret de propaganda de extrema stanga, Stephen Colbert, sustinator al teoriei critice de rasa si a altor ideologii si organizatii sinistre, cam prost ti-ai ales persoana.. Iarasi, cand vine vorba de studii superioare, majoritatea absolventilor din ziua de azi nu sunt in stare sa gandeasca nici cat sa schimbe un bec, sunt foarte putini oameni cu studii superioare care chiar vor sa faca ceva si ii duce capul, majoritatea vor doar un statul social si bani, iar tocmai din cauza asta o foarte buna parte a clasei de "elita" nu este in stare de o gandire logica de clasa a 3 a, si asa s-a ajuns as fim condusi de oameni mai prosti decat ne imaginam ca e posibil..

  Blue LimeBlue LimeAcum 21 o Zi
 • Tot ce se întâmplă în ziua de azi ie o mare prostie și o invenție covid 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 te pis pe el

  Geo AlexGeo AlexAcum 22 Zile
 • După un an de Pandemie,mulți s-au îmbogățit,iar oamenii săraci au ajuns mai saraci sau au murit

  Lucia GaeLucia GaeAcum 22 Zile
 • Atunci nu aveau tehnologia avansată ca aliat Satanist!

  Lucia GaeLucia GaeAcum 22 Zile
 • Ce te ai ingrasat frate

  Curpedin ElvisCurpedin ElvisAcum 22 Zile
 • Va fi mai rau ca-nainte!

  Bodale Laurentiu-MariusBodale Laurentiu-MariusAcum 22 Zile
 • Dacă s-ar putea săpa șanțuri prin telemunca, m-aș angaja pe vreo 3 , 4 șantiere chiar si cu salariul minim !

  Const TorConst TorAcum 22 Zile
 • Foarte interesant videoclipul și ne motiveaza pe noi oamenii sa fim mai pozitivi ,realiști și cu picioarele pe pământ și cu capul pe umeri

  Madalina BalabanMadalina BalabanAcum 22 Zile
 • O sa am nevoie de toate documentarele tale peste vreo 14-15 ani, sa aiba ce invata baiatul meu. Nu stiu cat de mult il va ajuta scoala de atunci...poate se indreapta pana atunci. Toate bune!

  StresuStresuAcum 23 Zile
 • E slanina 😂😂😂😂

  Un omUn omAcum 23 Zile
 • Parca simt ca ai fost platit sa tot promovezi anumite lucruri..🤔

  George TanaseGeorge TanaseAcum 23 Zile
 • Ce s-a ingrasat Smiley !

  GlonTzuGlonTzuAcum 23 Zile
 • Care este link-ul pentru ce s-a spus aici? 03:02

  Andrei BarsoianuAndrei BarsoianuAcum 23 Zile
 • Părerea mea e ca ești unul dintre cei mai buni creatori de conținut pe aceasta platforma împreună cu Atenție Cad Mere 🙏🙏🙏

  best tube100best tube100Acum 23 Zile
 • Totul e ok ce zici,dar nu e, clar de la Liliac ...Se stie de unde e demult...

  Alina TodoranAlina TodoranAcum 23 Zile
 • Vine ceea ce se numeste Noua Ordine Mondiala. Nu scapam de pandemie niciodata.

  Alex AlexAlex AlexAcum 24 Zile
 • Gg

  John MalphJohn MalphAcum 24 Zile
 • Fain video

  adryan simonadryan simonAcum 24 Zile
 • Challenge: să bei de fiecare dată când zice Horia mólimă

  Vlad NastasiuVlad NastasiuAcum 24 Zile
 • spune direct ca faci reclama la Globalisti , adica Cea mai drastica dictatura ..

  Viorel SorescuViorel SorescuAcum 25 Zile
  • Bine a zis cand a zis ca mereu va cautati motive sa nu credeti ce se spune, doar ca sa faceti ce vreti voi, sa va simtiti bine.

   AlinAlinAcum 22 Zile
 • Nu e adevarat! BIll Gates e de vina, vrea sa ne omoare! :)))

  Alex CosminAlex CosminAcum 25 Zile
 • Mi-a placut analiza viitorului oraselor. Contrar viziunii predominante de declin din aceasta perioada de pandemie.

  Marius TertanMarius TertanAcum 25 Zile
 • Deci 37 de minute de clip,pentru 30 de secunde de reclama a unei carti.

  Bass JuiceBass JuiceAcum 25 Zile
 • Pentru oamenii care nu au spațiu de birou acasa (sau liniștea necesară) se pot închiria spatii de birou individuale în diferite locații. De cele mai multe ori ele pot fi mai aproape de casă decât sediul companiei. Soluții se găsesc, să rămânem cu alegeri și suntem bine.

  Georgiana O.Georgiana O.Acum 25 Zile
 • Dar nimeni nu a avut ochi si minte sa inteleaga olimpiada de la londra fin 2012 __ de ce nu se spune ca ca toate epidemiile si bolile sunt inventii ale oamenilor de a modifica genetic __ interesant ca se scot tot felul de boli chiar si ciuma din spania __ nu vin boli din imaginatie ci din imaginatia bolnava a unora ___ acum vor sa ne modifice genetic a oamenilor __ nu exista lilieci ci minti bolnave

  Hossu ValeriaHossu ValeriaAcum 25 Zile
 • Salut, tu nu poți avea păreri despre această pandemie 😉

  George CureteuGeorge CureteuAcum 25 Zile
 • superb video-ul , Horia! Respect!! Abia astept sa-ti citesc cartea :))

  John PenserateJohn PenserateAcum 25 Zile
 • Fix la fel de gras și bătrân 🤣. Așa și eu... 😔

  Paul negulescuPaul negulescuAcum 25 Zile
 • CIT ADEVAR SPUI SI CUM SE POATE CONBATE ACEST RAU CONTINU SI SA IL STOPAM ...SI CE VA MAI FI VOM TRAI SI VOM VEDEA .===AM INTELES O INFECTIE GLOBOALA.. DIN PARTEA UNOR OAMENI NEINTERESATI IN TOATE DOMENIILE...🙏❤💛💙👑👑🛌🛌⏰👪🌍✈

  popa ileanapopa ileanaAcum 25 Zile
 • Nu imbratranesti doar iti cresc kilogramele :))

  Maramu RatonMaramu RatonAcum 25 Zile
  • Sau nu imbatranesti doar iti creste lvl era ? =))

   Maramu RatonMaramu RatonAcum 25 Zile
 • Infiintam rulote cu ingrijiri medicale ce vor circula la casele omeniri sa putem sa trateze omeniri...🙏❤💛💙⏰👪🌹🛌🛌🌍✈

  popa ileanapopa ileanaAcum 25 Zile
 • O analiză foarte pertinentă îndulcită cu mari doze de umor amar... Mulțumim,Horia!❤️

  Diana AndreeaDiana AndreeaAcum 25 Zile
 • Cei care ați dat Dislike de ce nu va exprimați?🙈🙈

  SkYdivinGSkYdivinGAcum 25 Zile
 • Păi e mai ușor sa luptăm cu idei de conservare și sa fim egali, cât mai repede la armonie.... Lăsați politica de promisiuni și rațiuni pe bază de "noroc",. Noi am fi avut o civilizație cu adevărat demnă, dacă am supraviețui în randumuri fundamentale, pozitivă, apoi să cădem în genunchi pentru Canoane..

  Grancea MihaitaGrancea MihaitaAcum 26 Zile
 • Cel mai profi canal de cultura❤

  alkazanalkazanAcum 26 Zile
 • Secretul tau e slanina cat am mai ras! sa-mi dau palme cat esti de tare si esti de o mie de ori mai fain acum, mai ales ca ti-ai lasat parul lung CA MINE!

  SmogMMXSmogMMXAcum 26 Zile
 • Zaiafet ăla vechi sa întors

  A V PA V PAcum 26 Zile
 • Te-ai îngrășat iară

  BATTLE PASSBATTLE PASSAcum 26 Zile
 • Ai uitat de asa zisa ARENA RELIGIOASA

  Cosmin PETRECosmin PETREAcum 26 Zile
 • Cum se face ca pandemia asta omoara in special pe cei in varsta. Se inchid spitalele iar cei care chiar au nevoie de tratament, aceia mor acasa. Oamenii au boli mult mai grave ca covidu! Restrictiile nu sunt altceva decat legi draconice inutile care nu au nici o legatura cu covidu. Noua ni se impune cu amenzi si internari obligatorii la psibiatrie!

  catalin catalincatalin catalinAcum 26 Zile
  • Bine a zis, ca va cautati mereu motive sa nu credeti ce se spune, doar ca sa va faceti voua viata usoara.

   AlinAlinAcum 22 Zile
 • ,,Internetul nu merge pt scoala online dar zbarnaie la cumpărături online " genial, am salvat clipul în playlist

  Ionut MerutiaIonut MerutiaAcum 26 Zile
 • Un youtube-er înțelege vremurile în care trăim, un ministru al sănătății nu prea, respecte 👍

  Ionut MerutiaIonut MerutiaAcum 26 Zile
 • Îți dai seama cati dușmani ți-ai făcut, cu acest material, care e bun bun!

  ciprian boboceaciprian boboceaAcum 26 Zile
 • Pai ok ok, zicem de economia digitala cum a trecut printr-un boom si chestii de genul. Dar din ce cauza? Ca nu aveau de ales. Majoritatea magazinelor s-au inchis si trebuia sa recurga la suprafete online (de aveau). Restaurantele a trebuit sa recurga la livrat la domiciliu (daca puteau sa se sustina, ca unele unitati nu si-au permis nici atat si s-au inchis) iarasi pentru ca nu au avut de ales. Si multe alte situatii similare. Deci da, usor de zis cand e o trecere fortata de catre autoritati si nu neaparat nevoi chiar adevarate. Dar in fine.

  CsabyCCsabyCAcum 26 Zile
 • Fareed Zakaria utilizează citate din Lenin, deoarece ca pentru orice universitar din SUA - Lenin este Universul fără margini; este Alfa și Omega; este Calea, Adevărul și Viața!))

  rionrionAcum 26 Zile
 • Ocazia ta e ca ai urmarit niste conspirationisti, asa ai devenit un Nostradamus laudaros. PS : sper ca nu crezi ceea ce se intampla.

  GeorgeGeorgeAcum 26 Zile
  • Sper sa te loveasca karma si sa sfarsesti chiar de ceea in ce nu crezi.

   AlinAlinAcum 22 Zile
 • facts are racist

  TheXDatabaseTheXDatabaseAcum 26 Zile
ROworld