Singur împotriva partidului. „Copile, nu te pune cu ei că te vor face praf!”

23 nov. 2020
1 303 435 Vizionare

Ovidiu Ianculescu este inginer și, la numai 36 de ani, a ajuns directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Mureș, o instituție cu peste 400 de angajați, care gestionează infrastructura de apă din șase județe. Nu a fost niciodată membru al unui partid politic și și-a câștigat funcția exclusiv pe baza pregătirii profesionale: a terminat o facultatea de construcții hidrotehnice, a condus șantiere și a dat un concurs pentru care a fost nevoit să stăpânească o bibliografie stufoasă și sute de pagini de legislație.
La începutul acestui an, după ce conducerea Apelor Române a fost preluată de liberalul Ervin Molnar, Ianculescu s-a trezit cu trimișii acestuia în birou: i s-a pus în față o coală albă și i s-a cerut să-și dea demisia pentru că postul său era promis unui membru PNL. Ovidiu Ianculescu s-a consultat cu colegii mai experimentați și cu un avocat, dar toți i-au spus același lucru: „Copile, astea sunt vremurile. Nu te pune cu partidul aflat la putere, că te vor face praf”. Așa că și-a dat demisia.
Când a ajuns acasă, Ianculescu a fost întrebat de fiul său de șase ani de ce și-a pierdut funcția și n-a știut ce să-i spună. Atunci și-a dat seama că nu vrea să țină capul plecat și s-a hotărât să riposteze.
Mărturia lui ne arată cum funcționează, de fapt, depolitizarea instituțiilor publice promisă de Ludovic Orban în momentul preluării mandatului de prim-ministru: în domeniul gospodăririi apelor, 13 membri PNL fără nicio expertiză în domeniu au primit funcții de directori în ultima perioadă.
Dintre toți profesioniștii dați la o parte pentru a le face loc membrilor de partid, Ovidiu Ianculescu este singurul care a avut curaj să vorbească.
-------------------------
Recorder este o publicație online construită de o echipă de jurnaliști în jurul acestor principii: jurnalism onest, făcut cu pasiune și pus în serviciul public. Puteți susține proiectul Recorder printr-o donație aici recorder.ro/sustine/
sau aici: www.patreon.com/recorder
Mai multe clipuri produse de noi sunt pe:
site: www.recorder.ro
pagina noastră de Facebook facebook.com/myrecorder/
contul de Instagram instagram.com/recorder.ro/

Comentarii
 • Conținutul nostru este gratuit, însă n-ar fi posibil fără oameni care plătesc pentru el. Salariile jurnaliștilor, deplasările în țară și toate celelalte cheltuieli necesare pentru funcționarea unei redacții sunt susținute din donațiile cititorilor. Ne poți susține aici: bit.ly/35XjUEU. Sau direct prin opțiunea de membership disponibilă în ROworld: roworld.info/local/hDQ6nYN6XyRU-8IEgbym1gjoin

  RecorderRecorderAcum 2 luni
  • Organizarea succint a unor examene de la A.B.A.........: 1. Se alege persoana care trebuie să intre ( discuții, pile, compromisuri, etc). 2. Condițiile de participare la concurs se face în funcție de studiile și vechimea pe care trebuie s-o aibe persoana care trebuie să intre. 3. Se înscrie la concurs persoane de umplutură ( 1-4 persoane , după caz ) și câteva persoane „reale”. 4. Se fac câteva variante, care binînțeles sunt învățate de persoana care trebuie să intre. 5.În timpul examenului scris camera video se îndreaptă spre persoanele de umplutură și persoanele „reale” la acest concurs. 6.În cazul în care prsoana care trebuie să intre nu învață sunt 2 variante de rezervă: A. O va lăsa/ îl va lăsa să scoată foile scrise direct de acasă ( fiind ștampilate, etc). B. La sfârșitul examenului o va lăsa / îl va lăsa să-și completeze examenul scris nu mai mult de câteva puncte diferență, decât lucrarea cea mai bună. 7. Contestațiile nu sunt acceptate..... 8.Rezultatele finale sunt la cateva puncte diferență între persoana care trebuie să intre și persoana „reală” pentru a nu putea da de bănuit. Așa se organizează concursurile indiferent de funcție, dacă este un post pe perioadă determinată/nedeterminată la A.B.A.......sau S.G.A....nu mai intrăm în detalii.

   Dezvaluiri MisterioaseDezvaluiri MisterioaseAcum 7 ore
  • Jos cu PNL și toți acești profitori care ne ucid

   Vio MalosVio MalosAcum 4 Zile
  • Sterge

   Moisii IvanMoisii IvanAcum 21 o Zi
  • A dat afară om cu studii si a băgat altul care habar nu are cei de capul lui Rușine Statului Român indiferent de ce se va întâmpla vă susținem

   Renato BucurestiRenato BucurestiAcum lună
  • @L. B. numai că cel în cauza dată, nu era membru al vreunui partid. Despre asta ce mai zici?

   Atreides PaulAtreides PaulAcum lună
 • Vai de capul lor !!!

  olguta mitoiolguta mitoiAcum 6 ore
 • Bravo recorder....sa rămâneți corecți si cinstiți și să l aveți pe Dumnezeu c voi.atunci ve ti ajunge departe si cu cat mai multi oameni de partea voastră.mult succes.Dumnezeu va face dreptate cu toata lumea.

  jamesss markjamesss markAcum 7 ore
 • Nu va lasati,de asta avem nevoie,pacat de omul care face o scoala in tara asta care nu are nici o vina ca este asa frumoasa si bogata ,supta de lipitorile astea pe care netoții isi pun stampila ,nu merita nici cerneala de pe ea.

  Sorin RusuSorin RusuAcum o Zi
 • Tot din Tm sunt !

  FrancescaFrancescaAcum o Zi
 • Rușine PNL..................

  Rodica ConstantinescuRodica ConstantinescuAcum o Zi
 • Acest material este o pură propagandă bolșevică.

  levis19671levis19671Acum 2 Zile
 • Asta este ocupatia de baza a partidului sa isi rasplateasca oameni prin posturi bune ia intins in toata tara. Nimic altceva bun nu au facut si nu fac. Continua jaful in Romania. Indiferenta a omorit romanul. Nimic nu merita acesti politiceni mafioti care in continuare isi bat joc de Romania

  Viorica IlieViorica IlieAcum 2 Zile
 • Asta nu e o tara pe care s-o schimbi. Asta e o tara din care te muti :)

  Alexandru BuseAlexandru BuseAcum 2 Zile
 • Statul mafiot roman! Nu degeaba spunea un poet "pleac-ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii"! Indiferent cine e la conducere, toti sunt o apa si-un pamant! Gasca de criminali, fie ca se numeste PSD, PNL sau mai stiu eu ce!

  leejuroleejuroAcum 2 Zile
 • Alo d-n presedknte ce ziceti de acest caz cu inlocuirea un director care a catigat prin concur postul de dirct a apelor romane A fost inlocuit de un prost care nu sie cum a-l cheama cu buletinu in mina A fost numit de prim ministru alcolist Orba,cu care te mindreai ff mult si spuneai ca PNL este partidul tau Va bateti joc de oameni sunteti tradatori si criminali a acestui popor Daca acest cacanar alcolist tradator de tara si neam nu va fi judecat pt tradare de tara Anseamna ca tara asta va muri Claus ai numit un alt prost prim ministru voi mafiotii mumiti in functiile cele m-ai importantede conducere ale tari oameni prosti incopetenti care si ei se mira cum pot ocupa asemenea scaune pt ca nu le merita si nu se pricep Voi le dati hirtia sa citeasca ceea ce traba sa vorbeasca Cazul lui Catu pirtu mitu care habar nu are nici sa citeasca pt ca se vede clar ca citeste cu frica si de multe ori chiar se incurca cind citeste Ce vreti sa faceti din tara noastra Sa ia foc sa fie numai prosti,si doar voi citiva smecheri sa stiti mersu,s-au sunteti condusi de afara Ramine de vazut Cine ride la urma ride m-ai bine

  Rusan StoicaRusan StoicaAcum 2 Zile
 • "Politicieni sunt cea mai joasa forma de viata de pe pământ, iar ce mai joasa forma de politicieni sunt liberalii " George S Patton

  Alex BAlex BAcum 2 Zile
 • Pai daca nu esti activist securist mason globalist si fascist, ce sa cauti in politica? Normal ca esti maseaua lor stricata.Acolo nu au loc oamenii cinstiti. Numai pupincuristii iadului, a lui Satana !!!

  HIF STEREOHIF STEREOAcum 2 Zile
 • Nu trebuia sa iti dai demisia, e simplu.

  LV23LV23Acum 2 Zile
 • cea mai buna solutie in romania este impucati la zid toate gunoaiele si eu am lucrat din greu dar uite gunoaiele au avantaj deci daca vrei sa faci un bine tari tale esti batut pe umar deci doar o solutie exzista adio ramania

  Extrem GuNExtrem GuNAcum 3 Zile
 • PNL PENALI ! NAȚIONALI ! LABAGIŞTI

  Andrés GutteridgeAndrés GutteridgeAcum 3 Zile
 • !!! Trebuie sá luați !!! !!! Taurul de coarne !!!

  Andrés GutteridgeAndrés GutteridgeAcum 3 Zile
 • CE PARTID ESTE O GASCA DE BANDITI !

  Florina ChirilaFlorina ChirilaAcum 4 Zile
 • NU TE LASA , CURAJ SI DZEU SA TE AJUTE ! NU TE SPERIA DE ORGANIZATIILE CRIMINALE ! OAMENI PUSI PE BANI SI CRITERII PNL SA FACA JOCURI MURDARE !

  Florina ChirilaFlorina ChirilaAcum 4 Zile
 • TOTI CEI CARE A TI VOTAT PNL ...ACUM ESITI IN STRADA SI DATI PSNSII SI ALOCATII ..

  Maria DumitriuMaria DumitriuAcum 4 Zile
 • Si daca te duceai dimineata la cursuri facind naveta iar dupa cursuri munceai ,te intreb cind mai invatai ? Sa stii ca nu tin cu acel individ care nu stie de ce este pe acolo. Mai stiu un pretenar care a terminat o profesionala fiind sofer, a intrat in politica unde a ajuns director unde pe timpul mandatului sau a lichidat inteprinderea privatizind-o.

  Marian RaducanMarian RaducanAcum 4 Zile
 • Aceeași mizerie care ne ține pe loc de 30 de ani PNL și PSD

  Cristinel BuseCristinel BuseAcum 4 Zile
 • Organizarea succint a unor examene de la A.B.A.........: 1. Se alege persoana care trebuie să intre ( discuții, pile, compromisuri, etc). 2. Condițiile de participare la concurs se face în funcție de studiile și vechimea pe care trebuie s-o aibe persoana care trebuie să intre. 3. Se înscrie la concurs persoane de umplutură ( 1-4 persoane , după caz ) și câteva persoane „reale”. 4. Se fac câteva variante, care binînțeles sunt învățate de persoana care trebuie să intre. 5.În timpul examenului scris camera video se îndreaptă spre persoanele de umplutură și persoanele „reale” la acest concurs. 6.În cazul în care prsoana care trebuie să intre nu învață sunt 2 variante de rezervă: A. O va lăsa/ îl va lăsa să scoată foile scrise direct de acasă ( fiind ștampilate, etc). B. La sfârșitul examenului o va lăsa / îl va lăsa să-și completeze examenul scris nu mai mult de câteva puncte diferență, decât lucrarea cea mai bună. 7. Contestațiile nu sunt acceptate..... 8.Rezultatele finale sunt la cateva puncte diferență între persoana care trebuie să intre și persoana „reală” pentru a nu putea da de bănuit. Așa se organizează concursurile indiferent de funcție, dacă este un post pe perioadă determinată/nedeterminată la A.B.A.......sau S.G.A....nu mai intrăm în detalii.

  Speranta ViataSperanta ViataAcum 4 Zile
 • Oare cand vor vi extirpate toate aceste gunoaie care guverneaza Romania?! Oare o revolutie nu a fost suficienta?

  PositivethinkingPositivethinkingAcum 4 Zile
 • Ovidiu Ianculescu eu sunt mandra cu un roman ca tine ca si eu stiu hotii si coruptii Romaniei..De oameni ca tine are nevoie Romania!Doamne ajuta sper sa reusesti ..

  Lily ZahariaLily ZahariaAcum 4 Zile
 • ACESTE MIZERII SE INTĂMPLĂ DATORITĂ FANARIOTULUI PUS SĂ DISTRUGĂ ACEASTĂ ȚARĂ . NIMENI NU NE MAI IA IN SERIOS VAZĂND CE SE INTĂMPLĂ ÎN INTERIOR .O COLONIE CARE SE AUTODISTRUGE ,SE ÎNDATOREAZĂ EXCESIV E MAI UȘOR DE CONTROLAT .ȚINEȚI-O AȘA DRAGI COMPATRIOȚI ȘI VEȚI CERȘI ÎN UNGUREȘTE !

  Laurentiu LăcătușLaurentiu LăcătușAcum 4 Zile
 • Doamne unde am ajuns cine ne conduce tara totii hotii sunt la conducere

  Lidia bahnarLidia bahnarAcum 5 Zile
 • NU VA ESTE RUSINE .DUPA ACEST INTERVIU NU VREAU SA MAI AUD DE VOI.INFECTILOR.UN TIMISOREAN DIN CALIFORNIA.

  Dan RaduDan RaduAcum 5 Zile
 • Multă nedreptate așa e și în comuna unde locuiesc profesori suplinitori neveste fii și fice de migratori politici care au a aterizat în PNL wc-ul e același de treizeci de ani în curtea scolii În administrația locala numai necalificați angajați fără concurs copii de consilieri cu opt clase care au fost în toate partidele Respect domnule director copii dumneavoastră vor înțelege ca au un tata adevărat

  Puiu PuiuPuiu PuiuAcum 5 Zile
 • Organizarea succint a unor examene de la A.B.A.........: 1. Se alege persoana care trebuie să intre ( discuții, pile, compromisuri, etc). 2. Condițiile de participare la concurs se face în funcție de studiile și vechimea pe care trebuie s-o aibe persoana care trebuie să intre. 3. Se înscrie la concurs persoane de umplutură ( 1-4 persoane , după caz ) și câteva persoane „reale”. 4. Se fac câteva variante, care binînțeles sunt învățate de persoana care trebuie să intre. 5.În timpul examenului scris camera video se îndreaptă spre persoanele de umplutură și persoanele „reale” la acest concurs. 6.În cazul în care prsoana care trebuie să intre nu învață sunt 2 variante de rezervă: A. O va lăsa/ îl va lăsa să scoată foile scrise direct de acasă ( fiind ștampilate, etc). B. La sfârșitul examenului o va lăsa / îl va lăsa să-și completeze examenul scris nu mai mult de câteva puncte diferență, decât lucrarea cea mai bună. 7. Contestațiile nu sunt acceptate..... 8.Rezultatele finale sunt la cateva puncte diferență între persoana care trebuie să intre și persoana „reală” pentru a nu putea da de bănuit. Așa se organizează concursurile indiferent de funcție, dacă este un post pe perioadă determinată/nedeterminată la A.B.A.......sau S.G.A....nu mai intrăm în detalii.

  Dezvaluiri MisterioaseDezvaluiri MisterioaseAcum 5 Zile
 • Am plans ... Nu pot sa cred ce oameni buni și deștepți sunt distruși de niște hoți și prosti

  Mădălin HimmlerMădălin HimmlerAcum 7 Zile
 • Nu trebuia depusă dimisia. Am fost în situație similară și am mers in instanta și am învins. Să plângii in gata copiilor și pe Fb nu funcționează.

  Alexandru ZgardanAlexandru ZgardanAcum 7 Zile
 • România nu merita oameni ca tine....capul sus

  zoltan kelemenzoltan kelemenAcum 8 Zile
 • Eu cred ca trebue sa iti faci o programare pentru audienta cu presedintele tarii si trinteste-eo in fata , zii sa iti explice de ce in o tara democratica se sustine gruparile . Cika sa mergem in uniunea europeana ! Pai ce diferenta de rusii?

  Anatol ZghereaAnatol ZghereaAcum 10 Zile
 • Ne-am saturat de ,,numitii,, partidelor si de aceste partide care au facut atata rau Romaniei de 30 de ani incoace.Vrem schimbarea situatiei din aceasta tara.Vrem meritocratie ,democratie directa si nu participativa prin acesti indivizi hoti fara sentimente pentru patrie si natiunea romana.

  Floriana StaicuFloriana StaicuAcum 10 Zile
 • Așa se întâmplă cu noi cei umili și cinstiți... Nevoiți să plecăm în alte țări pentru un trai mai bun... Ne-au vândut țara dar cu speranța în Dumnezeu mergem înainte... Dumnezeu să te ajute🙏♥️

  Anuta AileniAnuta AileniAcum 10 Zile
 • Săraca țară bogată România condusă de Antihristi 😪😪😪

  Anuta AileniAnuta AileniAcum 10 Zile
 • Cu derbedeii ăștia pe care i-ați aratat, in mod sigur ne va lua apa cu totul! Sa ne ferească Dumnezeu sa cedeze vreun baraj, ca pe jegurile astea chiar nu le va interesa, pentru ca habar nu au ce înseamnă Apele Romane! Sunt niste neica nimeni parașutați pe funcții. Jos pnl! !!Jos orban!!!

  Lucica AlexeLucica AlexeAcum 10 Zile
 • Cine credeti ca au dat dislike la un asemenea reportaj ? numai pnl-istii !!!!!

  Codres DacianCodres DacianAcum 11 Zile
 • Care este situatia actuala a lui Ovidiu Ianculescu? Adica, dupa ce s a pus cu baietii, ce a patit? Cum a ajuns? Multumesc!

  Alex TudorAlex TudorAcum 11 Zile
 • Doamne,cu ce director a fost inlocuit omul asta,nu stie pe ce lume se afla!Guvernul asta o sa distruga tara!Jos cu ei !La puscarie!!!!

  Guţă MafeotuGuţă MafeotuAcum 11 Zile
 • Declar război României. Oameni ca Ianculescu vor fi amintiți, iar oameni ca Ervin vor fi împușcați. Propun o revoltă și un marș către capitală!

  Andrej02Andrej02Acum 11 Zile
 • Cata,magarie!Jegurile astea din pnl ,ii criticau pe cei din psd ca faceau si dregeau,dar acum ca sunt la,,aparat,, au uitat,fac la fel,niste javre!Orban ,urla ca trebuie pusi in functii oameni competenti,de unde astfel de oameni la ei in partid?Sunt cu totii niste analfabeti?Ca drept dovada,acel director pe care l-ati aratat!

  Guţă MafeotuGuţă MafeotuAcum 11 Zile
 • rusine mare , fratilor, rusine, nimeni nu este Dumnezeu....

  Aurelia GrosuAurelia GrosuAcum 11 Zile
 • Toți o apa si un pământ hristosu mamii lor de hoti si papagali , au ei instrumente...nu ati avea si vii access de plumb cu a avut ceasca

  Andrei NeculaAndrei NeculaAcum 12 Zile
 • asta se intanpla si in ocident de sute de ani chiar si aici unde romani cred ca democratia troneaza englezoi au si o zicala dar adevarata si suna cam asa "It's Not What You Know. It's Who You Know"

  Daniel patruleiDaniel patruleiAcum 12 Zile
 • E plină țara de javre inculte puse în funcții înalte și la stat și la privat. Un om cu studii superioare este un sclav al acestor inculți...

  Neacsu DanutNeacsu DanutAcum 13 Zile
 • Incearca in domeniul privat, acolo sansele sunt mai mari sa fii evaluat dupa competente. La stat asa a fost intotdeauna si asa va ramane inca mult timp. Colegii, sfatuitorii tai au dreptate, astia ar fi in stare chiar sa sparga un dig si apoi sa te bage la parnaie, daca le stai in drum. Daca ai familie si nu ai legaturi puternice care sa aiba un interes compatibil cu interesul tau, nu prea merita sa pornesti un razboi contra lor. Te va consuma la maxim, trebuie sa stai cu garda sus tot timpul si dupa un timp oboseala si exterminarea va cauza o greseala comisa. Nu merita, chiar. Oricum, ai facut foarte bine, ca ai publicat cazul, la un moment dat va avea efectul dorit. Capul sus si iti doresc mult noroc

  Wei WangWei WangAcum 14 Zile
 • Dacă stam pe fb și ROworld.... Asa ne trebuie

  Levente BarthaLevente BarthaAcum 14 Zile
 • De 30 ani ne mint fiecare politician porneşte cu mare elan să facă ordine în țară ,dar n-e mint din prima zi cu mâna pe biblie.....

  Dénes ForikaDénes ForikaAcum 15 Zile
 • Si se mira idiotii astia de ce pleaca toti oamenii cu pregatire profesionala prin alte tari.

  Mr.Super-CrocodileMr.Super-CrocodileAcum 15 Zile
 • Respect Recorder! Si respect oamenilor care au rămas corecți!

  AndreeamhsAndreeamhsAcum 15 Zile
 • Rușine România!!!! Mi-e milă de cei care mor de foame și mi-e lehamite de cei care fură si trăiesc bine-mersi în palate

  AndreeamhsAndreeamhsAcum 15 Zile
 • " in aparatele alea care bagi un' leu doi' " ahahhahaha combinatozaur omu'.

  Vlad ChiricaVlad ChiricaAcum 15 Zile
 • Ce ma scoate din sarite este "sfatul" avocatului. Aceeasi porcarie de sfat am avut-o de la doi avocati specializati pe fiscal intr-o speta cu ANAF, mult mai simpla adevarat dar pentru mine era la fel de nedreapta. In final mi-am facut singur documentarea, mi-am facut singur contestatiile, am continuat sa intreb si intre timp am gasit un consultat fiscal care m-a ajutat cu foarte multe detalii. Am mai consultat si un avocat pe contencios administrativ si eram absolut convins ca o sa cistig in instanta chiar daca m-ar fi costat. In final mi s-a dat dreptate dupa aproape un an de zile. Iar pentru cei doi avocati care initial au ales sa nu ma sustina, ba chiar au incercat sa ma descurcajeze impacuitor, nu am nimic altceva de spus.

  Dan DragutDan DragutAcum 15 Zile
 • Respect maxim!!!

  Marius ursMarius ursAcum 15 Zile
 • Nu am termeni care sa-i folosesc pt ăștea. Mai băiete (ca-mi poti fi copil) iti înțeleg suferinta dar noi romanii pana nu ne ducem la ,,fund " no sa ne revenim suntem slabi și fricoși ceia ce nu pot spune despre tine.Dumnezeu sa te ocrotească ca sigur la el iti este speranța.

  Nela PopoviciNela PopoviciAcum 15 Zile
 • omul asta era pregatit nu poti schimba asa ceva

  pietrodileo300pietrodileo300Acum 15 Zile
 • s-a dus dracu tara fratilor de aceia am plecat toti prin Italia si restul lumi ,din cauza coruptilor astia nenorociti

  pietrodileo300pietrodileo300Acum 15 Zile
 • Să nu vă pierdeți speranța domnul unde ați fost directot al apelor şi v-au dat afară,pentru că aveți competență,aveți incredere in Dumnezeu.

  Tuta PetreTuta PetreAcum 15 Zile
 • Ruşine ,domnul care a primit funcție ,nu ştie cine l-a pus director,păi politicul care asa a distrus această țară!

  Tuta PetreTuta PetreAcum 15 Zile
 • Lăsați mintile deștepte sa lucreze acolo unde merita

  Pușa PalcuPușa PalcuAcum 15 Zile
 • Te respect omule ! Si jegurile sa mora .

  ian Haiducian HaiducAcum 16 Zile
 • Nu mai scapam de acest sistem infect!

  BesteDeutscheVideoBesteDeutscheVideoAcum 16 Zile
 • Am lucrat 4 ani in Hanesti/Botosani fara sa stiu ca nu am carte de munca!!!.

  florin nemesflorin nemesAcum 17 Zile
 • Ce amuzant a fost acel moment in care Recoder si USR+ si-au dat seama ca "reportajele" astea manipulatoare, care fac parte din masina de propaganda a USR+, ar fi trebuit sa fure manipulant votantii PNL spre a vota USR+, dar de fapt i-au indreptat spre AUR :))))))))))))))))))) Degeaba esti inteligent, daca nu esti intelept!

  Mircea N.Mircea N.Acum 17 Zile
 • Rrespect, Recorder ! Admir curajul vostru !

  Marius SMarius SAcum 17 Zile
 • Au pus toți proștii la conduceri cheie in loc să pună oameni care au învățat în domeniu ani de zile , nenorocitilor de spagari , niciodată nu își v-a reveni țara cu acești hoți , faceți apel la drepturile omului , imi pare rău , rău de dv , succes !!!

  Orhan GafarOrhan GafarAcum 18 Zile
 • Adevăr s-a grăit, putini cunosc s-au cred în acest adevăr. Minciună și frazai totul creiat de ei banditi.

  bartolomeu2050bartolomeu2050Acum 18 Zile
 • Doamnelor si domnilor, faceti cunostiinta cu adevarata fata a partidului PNL, partidul talharilor, hotilor si criminalilor la fel ca toate celelalte partide aflate in parlament pana si in ziua de astazi. Parlamentul nostru este irecuperabil din toata mizeria in care acesti nenorociti l-au scufundat! Si nu numai asta, dar pe deasupra mai apar si partide salvatoare de extrema dreapta precum AUR, ca noi de extremisti si maniaci avem nevoie la cârma tarii, care sa incite lumea proasta la proteste gen circuri si care sa creeze si mai multa confuzie sau ignoranta din partea poporului. Se va ajunge la haos daca cei constienti de astfel de nelegiuri nu vom pune caramida cu caramida pentru a construi un partid nou, tanar cu o viziune benefica pentru tara. Asta este tara noastra la momentul actual dragi romani! Tara hotilor si maniacilor obsedati de putere si cu ei se apune intunericul peste tot alaiul atat intelectual cat si muncitoresc al neamului romanesc. Desteapta-te romane! Sa traiti!

  Altaz MikaelAltaz MikaelAcum 18 Zile
 • Romania lucrului bine facut 🤮

  Nik NikNik NikAcum 18 Zile
 • BRAVOO domnu journalist si va spun mersi pentru curajul carel aveti sa va pazeasca Dumnezeu si cit mai egzista asa jurnalisti dreptatia va invinje bravo si Doamne ajuta

  Tatiana MusteataTatiana MusteataAcum 19 Zile
 • Sa fi HITMAN in Romania nu te-ai plictisii deloc :))). Pana termini cu un partid, pare altul :)))

  OvertachOvertachAcum 19 Zile
 • Felicitari pentru articole ...

  Ştiri De ActualitateŞtiri De ActualitateAcum 19 Zile
 • Așa ceva n-am văzut/auzit niciodată! Inadmisibil!!! 🤮🤮🤮

  Marcu PopanMarcu PopanAcum 20 Zile
 • Cata ipocrizie, mi-e rau

  silchas ruinsilchas ruinAcum 20 Zile
 • Ce ne mai puteti spune???

  Marijana KristianMarijana KristianAcum 21 o Zi
 • Români vã,va pedespi

  Ioan CîrciumaruIoan CîrciumaruAcum 21 o Zi
 • se fac pregateli de otravirea apelor , a populatiei de fraieri nici nu va puteti imagina ce va asteapta..

  Ari VeronicaAri VeronicaAcum 21 o Zi
 • Cind votați ginditiva bine la acest video OMUL POTRIVIT IN LOCUL POTRIVIT. era o gluma ce bine i se potrivește acest post la PROST

  IOAN ADRIAN TAUTIOAN ADRIAN TAUTAcum 21 o Zi
 • ROMANIA TREZESTE-TE

  Ovidiu ZarzuOvidiu ZarzuAcum 22 Zile
 • Ce întrebări grele ia pus😂😂😂😂😂 la făcut praf

  lukas Lukelukas LukeAcum 22 Zile
 • Critici ample ca romanii nu au iesit la vot ,eu am fost de dreapta dar acum chiar mi-am pierdut busola din pacate pentru totdeauna !

  ioan morariuioan morariuAcum 22 Zile
 • WoW,da ce pregătire are noul director!!La următoarele alegeri votez UDMR,cred ca sunt mai buni decât PNL,PSD și alte mizerii de partide care au venit după 6 decembrie!

  Adrian XxxAdrian XxxAcum 23 Zile
 • 770 dislike sunt de la PNL si PSD ! Nu va e rusine deloc ??? Cat trebuie sa mai furati din tara asta ??? Intreb doar, sa stim si noi daca aveti o limita !!! Priviti spre cer ca cineva va vede!!! Vorba vina; roata cat de patrata este se va intoarce ea odata !!! RUSINE !!!

  Constantin CosminConstantin CosminAcum 23 Zile
 • pa cine sa votezi la pnl ? esalonul 2 din secu fosti in pdl ?

  123aegis123aegisAcum 24 Zile
 • Cine credea că PNL este un partid de sfinți se Înșeală. E la fel de corupt ca PSD numai că este susținut de puterile vestice. Întrebarea mea este: de ce trebuie sa ne afiliem partidelor “de tradiție” unde corupția este in sânge? Soluția este ca toți cei competentei sa se “alieze” in noi partide care sa le îndepărteze pe cele vechi si care sa admită noi membrii pe criterii de competentă, fără sa le permită vechilor baroni sa migreze către noile partide.

  Christian MingaChristian MingaAcum 24 Zile
 • Cand o semianalfabeta, marca Pisde, ajunge prim ministru in ROMANIA si nimeni nu face nimic vitorul este acesta. Muschii si prostia baga spaima in ROMANIA. Moie tuturor politicienilor care doar fura si dorm in fotolii bine platiti de populatia spalata pe creier. Jeguri umane, puscariasi, inapoiati mintali. Seful unui MARE PARTID la un loc cu ciclopii fara creier din puscarii. Le doresc tuturor sa-l urmeze in 2021.

  S OCS OCAcum 24 Zile
 • BRAVO RECORDER

  Popa Sorin MihaiPopa Sorin MihaiAcum 25 Zile
 • PNL = NAZISTI TREBUIE DISFINTATI PNL ANONIMUS

  Popa Sorin MihaiPopa Sorin MihaiAcum 25 Zile
 • Domnul Dumnezu o sa faca dreptate cu privire la cauza ta !!! Te apreciezi din toate punctele de vedere dute inainte !!!

  VelPlac veleVelPlac veleAcum 25 Zile
 • Și atunci? Să mergem la vot să ce? Binențeles așa a fost și va rămâne țara asta...

  Chirila AdrianChirila AdrianAcum 25 Zile
 • Cat profesionalism pe voi , Top Recorder!

  KERA SHOWKERA SHOWAcum 26 Zile
 • D le , , nu a ti înțeles nimic din aceasta viata și poate va meritați soarta , , Deci P,N,L, are modul sau de recrutare a cadrelor , , LA București ca si in alte localități, , apreciați au fost cei care au fost f, activi la protestele organizate de straini in baza cărora au ajuns , , acum pentru un timp scurt la putere , , DECI la Sibiu toata floarea care le au curs mucii la ușile P,S,D, ULUI vezi doamne PICHETAU , , sediul P,S,D, , , au cerut un reprezentant la vârful partidului , , La buc , lumea interlopa care aruncau cu pungi de fecale , de urina de buc de asfalt , de pietroaie precis au reprezentant la vârf, , toti cei care si au vândut omenia si demnitatea de om și au trecut la P,N,L, la motiunea de cenzura , acum au posturi grase , , , Gen , , d l CAMPEANU sau d l CONSTANTIN , care cel mai bine i l descrie ADRIAN PORUMBOIU , , , ASA CA CE SA ASTEPTAM DE LA ACEST PARTID , , ?????? De unde oameni competenți, ???? , cu asa metode de promovare , STITI D VS , , UNUL , , UNU SINGUR CA LUMEA , SI DE OMENIE , ???? Câteva luni tot trebuie sa mai strângem din dinți , nu avem ce face , ,, DAR cred , , , , sunt convins , , , ca cu toate ca au in spate straini rapace , , hoti si , , extrem de OBRAZNICI nu au ce face și vrând, nevrând se duc după P,N,T,C,D, si P,M,P, sunt sigur , dar putina răbdare, , , Acest comentariu civilizat este opinia mea personala de ROMAN cu demnitate , , in tara mea natala

  Mahmud 1Mahmud 1Acum 26 Zile
 • Mafiaaaaaaaaaaaaaa!!

  AlveisAlveisAcum 26 Zile
 • Vai omule ma doare sufletul pentru time, eu personal ca nu am avut pe nimeni am fost marginalizat si o trebuit sa plec in strainatate

  ion luckion luckAcum 26 Zile
 • Ceva noutăți , a luat cineva atitudine datorită acestui reportaj, a revenit pe post domnul inginer ? Am văzut o conferința de presa cu președintele României , in care o doamna reporter i-a adus la cunoștința președintelui despre conținutul acestui reportaj, dar ........ ?

  Rusu CatalinRusu CatalinAcum 27 Zile
 • Adio PNL!!!

  Maria MaximMaria MaximAcum 27 Zile
 • am vazut clipul tau din greseala... aici pe youtube.... e trist...., fara speranta... imi pare rau pt tine... imi pare rau sa vad ca inca suntem condusi de comunisti...! sunt fara cuvinte!!! speram mereu la mai bine dar sincer.... cu tristete in suflet cred ca o sa mai dureze cel putin 3/4 generatii pana o sa incepem sa vedem o schimbare (cel putin asa imi place sa cred). am 31 de ani si nu am multa scoala din pacate... am 10 clase! multe chestii ma depasesc... primele 30 d sec. din clipul tau m au facut sa ma uit la el si m a lasat fara cuvinte... stiam ca asa merge treaba pe la noi... ne am convis! unul dintre cele mai bune exemple ( chiar daca este de acum ceva timp ) este fostul Prim ministru al Romaniei Doamna Viorica Vasilica Dancila! sincer mi se pare o foarte buna comparatie cu cazul tau! imi pare rau sa vad ca se intampla asta! iti doresc numai bine si sper ca oameni ca tine sa ajunca acolo unde trebuie sa ajunca cuadevarat si sa reuseasca sa puna in practica catusi de putin ceea ce au invatat la SCOALA! succes!

  Robert AnghelRobert AnghelAcum 27 Zile
 • Păcat de persoana asta ,oameni ca el sunt foarte putini in România ,sistemul in România este condus de hoți și oameni corupți

  vlad Dracuvlad DracuAcum 28 Zile
ROworld