Unikitty + Aventurile fraților urși + Craig și Dumbrava | Timpul pentru știință | Cartoon Network

25 oct. 2020
40 066 Vizionare

Sărbătorește Săptămâna inovării pe canalul ROworld al Cartoon Network, cu compilația aceasta științifică hazlie de la Unikitty, Aventurile fraților urși și Craig și Dumbrava!
Unikitty și Dr. Fox vor să facă un experiment pe Richard, ca să-l ajute cu emoțiile. Urșii fac un tur al faimoasei corporații de știință și inovare Googs. Craig, Kelsey și J.P. se străduiesc să evacueze copiii în urma detonării unei bombe puturoase, dar de fapt ar avea nevoie de Wren și expertiza ei științifică, pentru a rezolva astfel problema.
Abonează-te la canalul oficial ROworld Cartoon Network România:
roworld.info
Vizitează site-ul Cartoon Network România:
www.cartoonnetwork.ro/
Vino cu noi pe Facebook:
facebook.com/CartoonNetworkRomania
Bine ai venit pe canalul oficial Cartoon Network România locul unde poți viziona videoclipuri amuzante clipuri cu melodii cântece tematice sau jocuri interactive cu personajele tale preferate din seriale ca „Uimitoarea lume a lui Gumball” „Să-nceapă aventura” „Ben 10: Omnivers” „Haideți tineri titani!” „Mixels” „Un show obișnuit” „Batman” „Lego Ninjago”„Unchiul Bunic” „Steven Univers” „Clarence” și mulți alții. Pregătește-te să râzi în hohote și abonează-te la canalul Cartoon Network România pentru a fi la curent cu toate noutățile.

ROworld